Sosyal Medya

Galatasaray Trabzonspor Muhtemel 11'leri Süper Lig 2021

Galatasaray Trabzonspor Muhtemel 11'leri Süper Lig 2021.... Süper Lig'de Galatasaray evinde Trabzonspor'u konuk edecek. Şampiyonluk yarışından kopmamaya çalışan Galatasaray son haftalarda puan kayıpları yaşayan Trabzon'a karşı kazanma peşinde. Misafir takım Trabzonspor ise Galatasaray deplasmanında kazanarak kötü gidişata dur demek istiyor. Maç öncesinde birçok kişi maçın muhtemel 11'lerini merak ediyor. Galatasaray ve Trabzonspor maça hangi 11 ile başlayacak? İşte detaylar:


 

MAÇ ÖNCESİ:

Ev sahibi Galatasaray 33 maçta 20 galibiyet 5 beraberlik ve 8 mağlubiyet aldı. Ligin en az berabere kalan takımı Galatasaray 65 puanda ve lider Beşiktaş ile arasında 6 puanlık fark var. 65 golle ligin Beşiktaş'tan sonra en çok gol atan takımı olan Galatasaray kalesinde 32 gol gördü. Ligin en az gol iyen iki takımından birisi Galatasaray diğeri ise Trabzonspor! Son 5 maçında 2 galibiyet 1 beraberlik 2 mağlubiyet alan Galatasaray 3.sırada yer alıyor.

Konuk takım Trabzonspor ise çıktığı 34 maçta 16 galibiyet 11 beraberlik ve 7 mağlubiyet aldı. Galatasaray'dan daha az yenilgisi bulunan Trabzonspor 59 puan ile Galatasaray'ın hemen arkasında yer alıyor. Son haftalarda beraberliklerin takımı olan Trabzonspor 5 maçta 4 beraberlik 1 galibiyet elde etti. Galatasaray ile birlikte Lig'in en az gol yiyen takımı olan Trabzonspor 32 golü kalesinde görürken 41 gol atarak +9 averaj elde etti.

MAÇ SAAT KAÇTA? HANGİ KANALDA?

21 Nisan Çarşamba günü oynanacak karşılaşma 19:00'da başlayacak ve Beinsport 1'den naklen yayınlanacak.

MAÇIN HAKEMLERİ

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulundan yapılan açıklamaya göre, Türk Telekom Stadı'nda oynanacak ve saat 19.00'da başlayacak karşılaşmada düdük çalacak Mete Kalkavan'ın yardımcıları Ceyhun Sesigüzel ve Süleyman Özay olacak.
 
Müsabakanın dördüncü hakemliğini ise Koray Gençerler yapacak.

 

MUHTEMEL 11'LER

 
Galatasaray:
 Muslera, Şener, Luyindama, Marcao, Emre Taşdemir, Taylan, Gedson, Emre Kılınç, Feghouli, Kerem, Halil
 
Trabzonspor:
 Uğurcan- Serkan, Edgar Ie, Hugo, Marlon, Abdulkadir Parmak, Berat, Ekuban, Bakasetas, Nwakaeme, Djaniny

dini sohbetler dini sohbet islami sohbetler islami sohbetler defacer hacker blog islami radyo oyuncu forumu türk takipci satın al