Sosyal Medya

Haluk Levent duyurdu: Kıvanç Tatlıtuğ-Başak Dizer çiftinden destek

Haluk Levent duyurdu: Kıvanç Tatlıtuğ-Başak Dizer çiftinden destek... 11 gündür devam eden orman yangınlarını söndürme çalışmaları sürerken AHBAP'ın kurucusu ve ünlü şarkıcı Haluk Levent, Kıvanç Tatlıtuğ ve eşi Başak Dizer'in yardımda bulunduğunu duyurdu. Levent, bağış için ünlü çifte teşekkür etti.


 
Yangınların çıktığı ilk günden beri alevlere teslim olan bölgelere destek götüren Haluk Levent, AHBAP'a bağış yapan ünlü isimlere teşekkür ediyor.
 
Haluk Levent, son olarak Kıvanç Tatlıtuğ ve eşiBaşak Dizer'in, yangınların kontrol altına alınmasında yardımcı olması için kiralanacak helikopter için katkıda bulunduğunu duyurdu. Levent, Twitter hesabından, "Sevgili Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer aradılar. 'Abi helikopter kiralamada bizim de desteğimiz olsun istedik. 300 bin TL‘lik bağış yapma kararı aldık.' dediler. Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer’e çok teşekkürler." mesajını paylaştı.

 

dini sohbetler dini sohbet islami sohbetler islami sohbetler defacer hacker blog islami radyo oyuncu forumu türk takipci satın al