Sosyal Medya

Haydar Dümen 11 Nisan Soruları ve Cevapları

Posta Gazetesi yazarı Haydar Dümen birçok kişinin merak ettiği soruları cevaplıyor. Cinsel ilişki konusunda tecrübesi ile yıllardır köşe yazısı ile aydınlatıcı cevapları ile bilgilendiren Haydar Dümen'e 11 Nisan'da hangi sorular soruldu? Haydar Dümen ne cevaplar verdi?


 

Haydar Dümen: İki kişiyi bir araya getiren, ruhu ve teni buluşturan, çocukların büyütüldüğü evlilik hafife alınmamalı. Evlenmek isteyen, eş olarak seçeceği insanın huylarını bilecek, uyumu yakalayacağına inanacak. Çünkü bu oyun değil, sağlam temeller şart.

Kıyafetler vardı
 
Kız arkadaşımla sürtünme yoluyla birlikte olduk. İkimiz de 19 yaşındayız. Üzerimizde pantolonlar vardı. Ben sevgilimin üzerine boşaldım. Şimdi kız gebe kalmaktan korkuyor. Böyle bir ihtimal var mı?

 
CEVAP
 
Değerli okurum, hiç yok.

 
Uzar mı?
 
28 yaşındayım, yeni evliyim. Penisimin boyu çok kısa. Cerrahi müdahale ile 2-3 santim uzatmak mümkünmüş. Kitaplardan okuduğum kadarıyla penis büyütücü ilaçlar, haplar ve kremler varmış. Böyle bir şey tıbben mümkün mü?

 
CEVAP
 


 

Değerli okurum, zahmet etmişsin uzun uzun yazmışsın ama “Şu kadar santim” dememişsin. Hem bir şey söyleyeceğiz hem de çölde pusulamız yok nereye gideceğiz? Gelelim piyasada satılanlara; yavrum böyle bir ilaç olsa bütün erkekler alırdı. Hayal tacirlerinin tuzağına kapılmak için çanak tutuyorsunuz.
 
Gebe kalır mıyım?

 
19 yaşında kızım. Erkek arkadaşımla ilişkiye girdik, kan gelmedi. Adet günüm geçti. Acaba ben bakire miyim bir de hamile kalma olasılığım nedir?
 
CEVAP

 
Sevgili okurum, hamile kalma olasılığını bilemem. Kızlık zarın kanamadığına göre esnek zara sahipsin.
 
Orgazm olamıyorum

 
28 yaşında, 5 aylık evliyim. Mastürbasyonla orgazm oluyorum ama ilişkide olmuyor. Eşim erken boşalıyor. İkimiz de istekliyiz. İleride bize büyük sorunlar çıkar mı?
 
CEVAP

 
Sevgili okurum, eşinin erken boşalması tedavi edilecek. Bu size en azından yüzde 50 avantaj sağlayacak. Senin orgazm sorununda da tekniğin önemi var. Ayrıntıları bir hekimle yüz yüze gelerek öğrenebilirsiniz. Ama sizin iç güdüleriniz ve yetenekleriniz birçok şeyi halletmenize yeter. Kendini yargılama. İş o zaman daha çok zora girer. Zaman lehinize işleyecek, en azından ruhunu yorma.
 
Doktora gideyim mi?

 
19 yaşındayım. Eski sevgilimle ilişkiye girdik ama kan gelmedi. Biz ayrıldık. Kızlık zarımın esnek olduğundan şüpheleniyorum. Ama doktora gitmeye de korkuyorum. Sizce ne olabilir?
 
CEVAP

 
Sevgili okurum, ben eminim, doktora niye gideceksin ki? İşte doktor karşında. Yüzde 100 teşhis: ZAR ESNEK.
 
Haftada 8-9 kez yapıyorum

 
18 yaşındayım. Penisimin boyu 15 santim. Bu iyi mi yoksa kötü mü? Haftada 8-9 kez mastürbasyon yapıyorum. Zararı olur mu?
 
CEVAP

 
Değerli okurum, birinci iyi, ikinci kötü. Boyu iyi ama çalışması kötü. Onu öyle ağır işçi gibi kullanırsan günün birinde söz dinlemez ya da enerjisi tükeniverirse ne yapacaksın?
 
Daha çok zevk alsın

 
20 yaşındayım. Kız arkadaşımla 2 defa ilişkiye girdim. Kız fazla keyif almadığını söylüyor. Sevgilimin daha fazla keyif alması için ne yapmalıyım? Sorun kimde?
 
CEVAP

 
Okurum, kadınlar fizyolojik ve psikolojik olarak zevk konusunda, erkekler gibi düğmeye basar basmaz ateşlenmezler. Tabii senin öğreneceğin şeyler var. Bir kadının ya da kızın ruhunu nasıl anlayacaksın? O geçişteki duygusallığı nasıl kullanacaksın? Zamana ihtiyacınız var. Artık sorma kıza “Zevk alıyor musun, almıyor musun” diye?
 
Eşiminki çok büyük

 
30 yaşında kadınım. Eşimin cinsel organı çok büyük. Bu yüzden çok acı çekiyorum. Acaba küçülür mü? Çok mutsuzum.
 
CEVAP

 
Sevgili okurum, eğer kocan kendini iradeli kullanmayı öğrenmezse sen cinsel mutluluğu tadıyla tuzuyla yaşayamayacaksın. Kocan yumuşak, duygusal seçenekleri ortaya koyarak organı da yarı yarıya kullanmalı.
 
İlaçlarla büyümedi

 
18 yaşındayım. Penisimin boyu küçük olduğu için ilaç kullandım ama hiçbir gelişme olmadı. Penisimde noktalar var, neden? Bir doktora gitmem gerekir mi?
 
CEVAP

 
Değerli okurum, ağızdan alınan ilaçlarla penis büyümez. Bilmediğin ilaçları almak senin işine yaramaz. Penisinin boyunu vermediğin için de bak net cevap alamıyorsun. Beneklere ve penisine kafayı takma. Kendi yolundan şaşma. İleriki yıllarda bir sorun çıkarsa çözüm bulunur.
 
Titriyor ama

 
18 yaşındayım. Sevgilim benden 2 yaş büyük. Ben günde 3-4 kez boşalıyorum. O ise hiç boşalmıyor. Titreme oluyor ve boşaldığını söylüyor ama boşalmıyor. Beni üzmemek için mi böyle söylüyor?
 
CEVAP

 
Okurum, sana ne onun boşalıp boşalmamasından. Her şeyin dizginleri eline mi geçsin istiyorsun? Boşalmıyorsa boşalmıyor. Birçok kadın orgazm olamıyor. Merak etme. Üzerine düştükçe kızın boşalacağı varsa boşalamayacak. Belki onun boşalması öyledir.
 
Nişanlım garip davranıyor

 
22 yaşındayım, 2.5 yıllık ilişkim var. Bir yılın sonunda bana birlikte olmak istediğini söyledi. Sebep olarak onu bırakıp gitme ihtimalimi gösterdi. Şimdi sürekli kıskançlık yapıyor. Benden kan gelmemişti. O zaman üstelememişti. Vicdanım yüzünden onu bırakamıyorum da, ne yapacağım?
 
CEVAP

 
Sevgili okurum, ben olaya mantıklı bakmandan yanayım. Bu adamdan sana asla yar olmaz. Bencil ve kompleksli biri. Ona göre aşkın bittiği bir gün gelecek yine bencilliği nedeniyle seni kapının önüne bırakacak diye düşünüyorum. Bu düşüncem yanlış olabilir. Ama uzun yolculuğunda vicdan değil, akıl daima rehberin olmalı.
 
BÖYLE SORU YOK!

 
Onu kaybetmek istemedim
 
18 yaşında kızım, 2 yıldır bir erkek arkadaşım var, o da 24 yaşında. Erkek arkadaşım sürekli ilişkiye girmek istiyor. Onu kaybetmek istemediğim için ilişkiye girdim. Ama korktum, gerildim ve kasıldım, kan geldi. Ne olduğunu anlayamadım. Sizce kızlığım bozulmuş mudur?

 
CEVAP
 
Kızım, kan kızlık zarından gelmemiş gibi gözüküyor. Çok gençsin, sevgini, aşkını koru ama cinselliği dolu dizgin yaşama. Yaptıkların için birazcık frene bas. Gençlik yaşanmadan olgunluğa geçiş yapanlar bunun acılarını çok çekiyorlar. Bence gençliğini dahası çocuksu gençliğini yaşa. Doğanın sana verdiği en güzel yıllardasın. Ekmek elden, su gölden. Ye, iç, yat. Çoğunuz bu değirmenin suyunun nereden geldiğini bilmiyor. Topla kendini kızım, ayağını denk al ki kaymasın.

 
GÜNÜN SORULARI
 
Eşim çok isteksiz

 
İki yıllık evliyim ve altı aylık bir kızımız var. Eşim ilk günden beri ilişkiye girmekten çekiniyor, ne yapmalıyım? Eşimden soğudum. Evlendik evleneli benimle istekli bir biçimde ilişkiye girmedi. Ne yapayım?
 
CEVAP

 
İki yıllık evli, gönülsüz eşinden yana biraz öksüz okurum. Bu konu, buradan öylesine anlatılamaz ki. İsteksizliğin altında tedavi edilmemiş vajinusmus vakası yatıyor olabilir. Mekanizmanın tıkır tıkır çalışıyor olması gerekirken eşin çekiniyorsa, kendisini kapatıyorsa çözümsüzlük kader olmamalı. Bu işlerinin çözümü basit, Haydar Hoca okumuş, doktor olmuş, çözümü bulmuş, hastalara şifa olmuş.
 

 
Başıma ağrı girdi
 
21 yaşındayım, her gün mastürbasyon yapıyorum. Bir gün mastürbasyon yaparken başıma ağrı saplandı, sorun nedir?

 
CEVAP
 
Değerli yavrum, sorun işaret. Yani seni uyarıyor. Bedendeki, bütünüyle bir organizma olarak birbiriyle haberdardır. Bazen ayaktaki olay bile reaksiyonunu yemekte iştahta gösterebilir. Bu nedenle her gün mastürbasyon yapmaman işareti benden önce sana gelmiş. Koca doğa bu, akıl almaz muazzam dengeler sistemi içerisinde milyonlarca yıldır dönüyor. Ben onun karşısında nasıl ukalalık yapabilirim? Olduğu gibi koruduğumuz zaman en sağlıklı yoldayız demektir.

 
GÜNÜN SÖZÜ
 
Kolay kırılan bir ruh kolay tamir edilebilir. Ama her kırılan her yerde biraz iz kalır. H.D.

 

dini sohbetler dini sohbet islami sohbetler islami sohbetler defacer hacker blog islami radyo oyuncu forumu türk takipci satın al