Sosyal Medya

Haydar Dümen 13 Haziran 2021 Sorulan Sorular ve Cevaplar

Haydar Dümen 13 Haziran 2021 Sorulan Sorular ve Cevaplar.... Posta Gazetesi yazarı Haydar Dümen birçok kişinin merak ettiği soruları cevaplıyor. Cinsel ilişki konusunda tecrübesi ile yıllardır köşe yazısı ile aydınlatıcı cevapları ile bilgilendiren Haydar Dümen'e 13 Haziran'da hangi sorular soruldu? Haydar Dümen ne cevaplar verdi?


 

Kadınlar orgazm için adeta kendiyle savaşıyor. Üzülüyor, gözyaşı döküyor, pek çoğu dünyasını karartıyor. Zaman sizlerin en iyi dostu. Her ilişkide ‘Acaba bu kez olacak mı?’ diye strese kapılmayın. Çünkü stres zevk almanızı geciktirir.

Ne kadar kan gelir?
 
19 yaşında kızım, 2 yıldır erkek arkadaşım var. Sevgilimle yüzeysel bir şeyler yaşadık. Adetim biteli 2 gün olmuştu. Hiçbir acı hissetmedim. O da kızlık zarıma dokunmadığını söyledi. İç çamaşırımda 1-2 damla kan gördüm. Kızlık bozulduğunda ne kadar kan gelir, ne kadar acı olur?

 
CEVAP
 
Sevgili okurum, sorularının tümü kişiden kişiye değişir. Hiç acı duymayan da olur, az ya da çok acı duyan da. Sen benden çok kapalı kutu içindeki bilmeceyi çözmemi istiyorsun. İç çamaşırında gördüğün kan adet kanıyla da zar kanıyla da ilgili olabilir. Ama tahminim zar yerinde duruyor.

 
Onu hep ben arıyorum
 
Kız arkadaşımla çok iyi arkadaştık. Sonra sevgili olduk ama ilişkiye yürütemedik. Kız ayrılmak istedi. Şimdi telefon ile arkadaşça görüşüyoruz. Hep ben mesaj gönderiyorum, o sadece cevap yazıyor. Ne olur bana yol gösterin.

 
CEVAP
 
Oğlum, kız arkadaşın seni bırakmış ve doğrusunu yapmış. Aşk böyle böyle yollardan geçtikten sonra hedefine ulaşır. Arkadaşın bir süre sonra yeni birini bulacak, sen de öyle. Şimdilik yazmaya devam et. Yazmazsan belki o sana yazacak. Bir süre böyle sürecek, sonra herkes kendi yoluna gidecek.

 
Evleniyorum
 
23 yaşındayım ve yakında düğünüm var. Nişanlımla çok iyi anlaşıyoruz ama penisimin ereksiyon hali 7 santim. Bu durum beni çok kötü etkiliyor. Ne yapmalıyım?

 
CEVAP
 
Değerli okurum, ölçüm hatası olduğunu sanıyorum. Kasık bölgesinde deri altı yağ birikimi varsa, önce o halledilmeli. Tabii ki evlilik olacak ancak böyle ciddi bir konuya da uzaktan çare bulunmayacak. Uzmandan bire bir çözüm arayacaksın. Hangi yöntem uygunsa o işlem yapılacak.

 
Kızdan şüpheleniyorum
 
18 yaşındayım, 2 ay önce sevgilimle ilişkiye girdik ama kan gelmedi. Kan gelmeyince kuşkulandım. Esnek olabileceğini düşündüm. Bana bazı kızlarda kızlık zarı yırtıldığında kan gelmediğini ve kızlık zarının yırtıldığını söyledi. Gerçekten öyle bir şey olabilir mi? Yoksa daha önce mi yırtıldı?

 
CEVAP
 
Değerli okurum, sen hakkın olmadığı halde kız arkadaşınla cinsel ilişkiye giriyorsun. Sonra da kalkıp onun geçmişini, erdemini sorguluyorsun. Öyleyse sen neden yaptın bu işi? Keyfin bitip terk edeceksen kız ne olacak? İndirme gözlerini, bana bak. Kızcağız hem sana “He” demiş, hem de suçlu çıkmış. Bulunmaz Hint kumaşı, esnedi kızın zarı, kanadı ruhu.

 
İktidarsızım
 
59 yaşında, 5 yıllık şeker hastasıyım. Son 1 yıldır iktidarsızlıktan şikayetim var. Bu duruma nasıl bir çare bulacağız, ne olur yardım edin.

 
CEVAP
 
Değerli okurum, senin aracılığınla bütün şeker hastası okurlarıma buradan bir duyuruda bulunmak istiyorum. Şeker hastalarında sertleşme mekanizmasında, damar sifonunda bir kaçak oluyor. Bu nedenle gerek korunmada gerek tedavide tüm hastaların kendilerine dikkat etmeleri gerekiyor. Tedavisi var ama ultrasonla birlikte birkaç tetkik yapıldıktan sonra karar veriliyor. Harekete geç, bu tetkikleri yaptır, sonucu da bildirmeyi unutma.

 
Sorun bende mi?
 
26 yaşında kadınım ve 7 aylık evliyim. Cinsel ilişkiye girdiğimizde eşimin boşalması 3 dakikadan fazla sürmüyor. Ben bu sırada orgazm olamıyorum. Eşimin daha önce erken boşalma sorunu yokmuş. Acaba bende mi bir sorun var?

 
CEVAP
 
Sevgili okurum, elbette 3 dakika orgazm için kadına yetmez. Erken boşalmanın yeni çıkması sana karşı duyduğu heyecandan olabilir. İlk gece bu heyecanı herkes yaşar, normaldir. O aşamada, ‘Neden böyle?’ kuşkuları, ‘Acaba yine aynısı mı olacak?’ gerilimi erken boşalmayı tetikler. Erken boşalmanın tedavisi var. Eşin tedavi olunca zamanla cinselliğe alışacak ve orgazm olacaksın.

 
Hemen sertleşiyor
 
18 yaşındayım. Kız arkadaşımla yakınlaştığımda penisim hemen büyüyor ve sıvı geliyor. Nedeni ne olabilir?

 
CEVAP
 
Değerli okurum, ne olsun istiyordun? Yuvasında boynu bükük, ezik büzük, miskin miskin otursaydı daha mı iyi olacaktı? İşte o zaman sen bana panik halinde günde 3 tane mail atardın. Sorun yok, büyüyorsun.

 
Benden kan gelmedi
 
Erkek arkadaşımla birkaç kez birlikte olduk, benden kan gelmedi. Biz ayrıldık. Şimdi başka biri ile beraberim. Ben sevgilimle cinsel ilişkiye giriyorum ama yine kan gelmiyor. Erkek arkadaşım kız olmadığımı söyledi. Doktora gitmeye cesaret edemedim. Acaba ben kız mıyım?

 
CEVAP
 
Sevgili okurum, kızlık zarı esnekti, kanadı ya da kanayacak diyelim. Anlamadığım sen iki kişiyle cinsel birleşme yap. “Hâlâ bakire miyim?” diye sor. Bakirelik zarın yırtılması değil. Bir ilişki olmuşsa bakirelik bitmiştir. Kişi kadın olmuştur.

 
Büyükleri seviyorum
 
19 yaşındayım. Kendi yaşımdaki kızlarla arkadaş olup ilişkiye giremiyorum. Kendimden büyüklerle, olgun kişilerle ilişki yaşamak istiyorum. Ne yapmamı önerirsiniz?

 
CEVAP
 
Değerli okurum, canın öyle istiyorsa öyle yaparsın. Burada sorun aradığın partneri bulmaktır. Aman dikkat et! Olgun dediğin insanların çoğu evlidir. Riske girme.

 
Hamile mi?
 
Kız arkadaşımla cinsel ilişkiye girdiğimizde spermlerimin bir kısmı vajinasına kaçtı. Sizce kız arkadaşım hamile kalmış mıdır?

 
CEVAP
 
Değerli okurum, umarım kız arkadaşın hamile kalmamıştır. Bekleyelim biraz.

 
BÖYLE SORU YOK!
Karım çok şikayetçi
 
28 yaşındayım, 1 yıllık evliyim. Düzenli seks hayatımız var. Geç boşalıyorum. Karım çok şikayetçi. Ne yapmalıyım? RUMUZ: LİMON

 
CEVAP
 
Vay benim limon kafalım, sen muhabbete limon sıktın. Benim 1 yıllık evli, yorgun ve cinsellikten yana biraz talihsiz değerli yavrum. Kuruyacaksın be oğlum! Bence avucunun içine bir limon ya da lastik alsan, Karın “yetti” dediğinde onları sıksan. Dikkat etsen de sıkarken o limonları, greyfurtları fazla ezmesen. Bir yerlerini zedelemesen. Sıkma işine biraz ara versen, yatağa uzansan, duvardaki çivileri saysan. Sendeki kaynak topatan kavunu mübarek. Bu yazımı iyi oku, bul doğruyu.

 
GÜNÜN SORULARI
Gözlerimi kızlardan alamıyorum
 
20 yaşındayım. Sokakta gördüğüm her kız ve her kadın benim olsun istiyorum. Gözlerimi onlardan alamıyorum. Günde 2-3 kez mastürbasyon yapıyorum. Yardım edin.

 
CEVAP
 
Değerli okurlarım, görüyorum ki hepinizin ortak derdi seks olmuş. Aklınızda bir tek o var. Hep aynı yol, aynı hedef. Yahu sizlerin başka derdiniz yok biliyorum ancak biraz sabırlı olmak da bu kadar zor değil. Önce bir kızla muhabbet etmeyi öğren. Mahallene, okuluna, arkadaşlarının arasına dön. Hayatına ver iyi bir yön. Baktın atamıyorsun bu tatsız istekleri başından, psikolojik destek al.

 
Neden zevk almıyorum?
 
26 yaşındayım ve 2 haftalık evli kadınım. Eşimle ilk gece ilişkiye giremedik. Sertleşme sorunu oldu. Ertesi gün ilişkiye girdik ama canım yandı, birkaç gün ağrım oldu. Ben anlattıkları gibi zevk almıyorum. Eşim “Her şey birden olmaz, çok acele ediyorsun” diyor. Ben rahat değilim. Acaba ne yapmalıyım?

 
CEVAP
 
Sevgili okurum, kıymetli eşinin düşüncelerine katılıyorum. Neredeyse yüzde 50’lere varan oranda kadınların sorunu bu. Zamanla aşılacağını sanırım. Hep meraklı bir bekleyiş içinde olursan, kafaya takarsan zor aşılır. “Acaba niye olmuyor?” sorusu sende stres yaratır. Yine zamanla bir uzmandan da yardım alınır. Sorun çözülmeye çalışılır.

 
GÜNÜN SÖZÜ
 
Aklını hilede kaybeden çilede toplar. H.D.

 
 

dini sohbetler dini sohbet islami sohbetler islami sohbetler defacer hacker blog islami radyo oyuncu forumu türk takipci satın al