Sosyal Medya

Haydar Dümen 22 Haziran 2021 Sorulan Yeni Sorular Posta Gazetesi

Haydar Dümen 22 Haziran 2021 Sorulan Yeni Sorular Posta Gazetesi.... Kadınların orgazmla ilgili soruları bitmiyor. Evet, bazı kadınlar için orgazmı yaşamak zor ve zaman alıyor. Yapılan hata suçlu aramak, kendini yargılamak. Cinsellikten korkmayın, dümeni eşinize bırakın ve her şeyin tadını çıkarmaya çalışın.


 
Aklımdan çıkmıyor
27 yaşındayım, 1 yıllık evliyim. Cinsel organımın ereksiyon hali 10-11 santim. Bu durum kafama takılıyor. Sizce normal mi?
 
CEVAP

 
Değerli okurum, tıp bakımından normal. Yalnız sakın şişmanlama. Penisin kasık yağları içinde kaybolmasına izin verme. Komplekse girme, kendini yargılama, kadınların ruhunu öğren. Ve nasıl davranacağın konusunda da bilgilen, ustalaşmaya çalış. Sorun olmayacak.
 
Bir kez orgazm olmadım
Beş yıllık evliyim, 37 yaşındayım. Hiç vajinal orgazm olmadım. Klitoral orgazmda problem yok. Bu orgazm problemini nasıl aşabilirim?

 
CEVAP
 
Sevgili okurum, ilk önce tedirgin olma, kendini yargılama. Birleşme sırasında ‘Olacak mıyım, olmayacak mıyım’ diye düşünme. Olayı kendi akışına bırak. Tabii kocanın da sana yardım etmesi gerekir. Dümeni ona bırak, bu arada kendini de rahat bırak. Orgazm için teknik bilmek, sabırlı olmak gerekiyor. İlk aşamalardaki başarısızlıklarda “Yine olmuyor” diye strese girme. Çünkü o zaman ters tepiyor.

 
Boşalamıyorum
20 yaşındayım, arada bir geneleve gidiyorum. Geneleve gidince boşalmadan çıkıyorum. Mastürbasyonda sorun yok ama oradaki kadınlar acele ediyor. Ne olur bana yardımcı olun.
 
CEVAP

 
Değerli okurum, geneleve gitmeni önermiyorum. O koşullar ruhunu etkiler. Mastürbasyona haftada 3 kere ritmiyle devam et. Kızlara zarar vermeden arkadaşlığını sürdür. Önünde çok uzun yılların var. Zaman cinselliğini oya gibi işleyecek ve ileride çok güzel bir sofra gibi ortaya serecek. Ardında çok güçlü bir doğa var. Onun düzenini bozamayız.
 
Mutlu olmazsa
26 yaşındayım. Beş senedir her gün 2-3 sefer mastürbasyon yapıyorum. Bundan kurtulmak istiyorum. Evlendikten sonra eşime yeterli olamamaktan korkuyorum. Bana yardım eder misiniz?

 
CEVAP
 
Değerli okurum, mücadeleye devam etmelisin. Belki birkaç yıla yakın böyle sürebilir. Mutlaka başaracaksın.

 
Bozuldu mu?
19 yaşında kızım. Erkek arkadaşımla tam anlamıyla ilişkiye girmedik ama benden kan geldi. Kızlık zarım bozulmuş mudur?
 
CEVAP

 
Galiba sevgili okurum.
 
Sözümü tutamıyorum
18 yaşındayım. Haftada 2-3 kez mastürbasyon yapıyorum. Ama içimden cinsel ilişkiye girmek geçiyor. Sanki bir kez girsem yetecek gibi. Penisimin boyu 14.5 santim. Kendi kendime söz veriyorum bir daha mastürbasyon yapmayacağıma ama yapamıyorum.

 
CEVAP
 
Değerli okurum, mastürbasyon yap ama azalt. Penisinin boyu da değme babayiğitlerde yok. Daha ne istiyorsun? Çabuk dersinin başına geç. Otur, oku, ezberle. Senden üniversite sınavında başarı bekliyorum.

 
Canı yanıyor
23 yaşındayım, penisimin boyu 19 santim. Kız arkadaşımla ilişkiye girdiğimizde canı çok yanıyor. Ayrılırsa ne yaparım?
 
CEVAP

 
Değerli okurum, hiçbir şey yapmazsın. Bu onun hayatı. Sen ileride bu kızla ya da başkasıyla evlendiğinde acısız birleşmeyi öğreneceksin. Başka ne yapılabilir ki?
 
Hamile miyim?
Erkek arkadaşımla, penisi vajinama girmeden seviştik. Fakat o günden sonra adet görmedim. Sebebi bu olabilir mi?

 
CEVAP
 
Sevgili okurum, bekle. Büyük bir ihtimalle gebe değilsin. Psikolojik gebelik yaşıyor olabilirsin. Bu seni korkutmasın. Durumu bana bildirmeyi unutma tamam mı kızım?

 
Zararı olur mu?
19 yaşındayım. Günde 4 defa mastürbasyon yapıyorum ama doymuyorum. Penisim kıpkırmızı oluyor ve kan geliyor. Bunun bana zararı olur mu?
 
CEVAP

 
Değerli okurum, zararı olmasa bile yine de yapmaya devam edecek misin? Ne anlama geliyor bu? Psikolojik yorumu iradesizlik, sekse aşırı düşkünlük ve takıntı. Delikanlım, seç, seç, seç al hangisi hoşuna gidiyor ve uyuyorsa. Haftada 2 kereye indiriver. Sen rahat et. İleride evleneceğin hanım ve biz hekimler de rahat edelim.
 
Neden uyuyor?
21 yaşındayım, bir aydır sınavlarım vardı. Bu dönemde çok mastürbasyon yaptım. Son günlerde ereksiyon sorunum olduğunu fark ettim. Sabahları uyandığımda onun uyuduğunu görüyorum. Bir şeylerin doğru gitmediğinin farkındayım. Ne yapabilirim?

 
CEVAP
 
Değerli okurum, hiçbir şey yapman gerekmiyor. Her organ ve bütün organların bağlı olduğu beyin yorulur. Yorulmanın tek ilacı biliyoruz ki dinlenmedir. Bırak dinlesin, ona da bir hak tanı. Esir işçiler gibi onu çalıştırmışsın ama asla bozulmaz, seni yarı yolda koymaz. Yeter ki dikkatli ol, ona da saygı duy.

 
Evlenmeme az kaldı
23 yaşındayım. Evlenmeme çok az kaldı. Düzenli cinsel yaşam için haftada kaç kez ilişkiye girmeliyiz? Eşimle sorun yaşamak istemiyoruz. Ne olur bize yol gösterin.
 
CEVAP

 
Değerli okurum, erken yaşta yola çıkmışsın. Bu konuda en iyi hoca ve ölçü tıpkı ısıyı ölçen termometreler gibi doğadır. Doğa sizin en iyi ve doğru yolu gösterecek. İki ölçü söz konusu. Aç gözlü oburlar gibi saldırmayın. Anoreksik hastalar gibi fazla iştahsız kalmayın. Sayıyı siz belirlersiniz ama yine söyleyeyim. Gün aşırı iyidir be yavrum.
 
BÖYLE SORU YOK!
Yaptıkça yapasım geliyor

 
27 yaşındayım, sık mastürbasyon yapıyorum. Bu durumdan kurtulmak istiyorum. Ama bir kere yapınca daha fazla yapma isteği doğuyor. Meni çok sıvı geliyor. Bu bir rahatsızlık mı? Ya da habercisi mi?
 
CEVAP

 
Ah benim mastürbasyona esir düşmüş, esarette acı çeken okurum! En güzel mastürbasyon, haftada 1-2 kere yapılandır. Fazlası hem ruhsal hem de fiziksel olumsuz sonuçlar doğurur. Dümdüz ve kaymak gibi bir otobanda gaza bastıkça daha da basası gelir insanın. “Neden hız yapmayayım? Yol boş, arabam sağlam, kimseye zararım yok” diye aklından geçer. Ancak uyulacak trafik kuralları, hızlı limiti vardır. Bu yüzden kurallara uyarız. Cinselliğin de kuralları vardır. Cinsellik kuyunu kazmamak için, iradene yenik düşmeyeceksin okurum. Yoksa ileride başını taşlara vurursun.
 
GÜNÜN SORULARI
Neden ilk ilişkiden zevk almadım?

 
19 yaşındayım ve ilk defa cinsel ilişkiye girdim ama beklediğim kadar zevk alamadım. Cinsel organım sanki bir boşluktaymış gibiydi. Çok fazla mastürbasyon yapıyorum. Acaba beynim mastürbasyona alıştığı için mi zevk alamadım ya da bunun sebebi nedir?
 
Cevap

 
Acemi çaylak, atın dizginleri kimin elindeydi? Boşluğa düştüğüne göre sanıyorum kızın elindeydi. Kız dizginleri sıktıkça, bir öne bir arkaya kayıyor. Ne yapsın fukara, bu iş hep böyledir sanıyor. Siz en iyisi altınıza bir araba çekin. Aman vitesi sıkı tut, otomatiğe bağlama. Vitesi de direksiyonu da kırma. Ama deneme sürüşlerine de ara vermeyi unutma.
 
Rüyamda ünlü kadınları görüyorum
21 yaşındayım, hiçbir kadın benimle ilgilenmiyor. Rüyalarımda ünlü kadınlarla oluyorum. Ne olur bana yol gösterin.

 
Cevap
 
Değerli yavrum, acemisin bu kadar basit ama hiç tasalanma. Düzelir, zamanla senin gemin de yürür. Sevecen yaklaşım, yumuşak huy, tatlı dil bu işlerin şifresi. Bunların tümü zaman ve deneyim ister, ancak tecrübeyle ustalık kazanılır. Ama bu sorun böyle çözülmez ki. Ne desem boş. İşte hedef, koş yavrum koş.

 
GÜNÜN SÖZÜ
 
Söz kılıç gibidir, kafa kesilecek yerde keskin tarafını kullan. Ama çoğu zaman bırak kılıfında kalsın. H.D

 
 

dini sohbetler dini sohbet islami sohbetler islami sohbetler defacer hacker blog islami radyo oyuncu forumu türk takipci satın al