Sosyal Medya

Haydar Dümen 26 Haziran Soruları ve Cevapları

Haydar Dümen 26 Haziran Soruları ve Cevapları.... Cinsel ilişki konusunda tecrübesi ile yıllardır köşe yazısı ile aydınlatıcı cevapları ile bilgilendiren Haydar Dümen'e 26 Haziran'da hangi sorular soruldu? Haydar Dümen ne cevaplar verdi? ‘Ateşsiz kadın yoktur, onun ateşini yakamayan erkek vardır’ diyoruz. Hanımlar, böyle diye her şeyi bir kenara koymayın. Eşinize kılavuzluk etmek size düşer. Nelerden hoşlandığınızı ona söyleyebilirsiniz. Bu yol el ele yürünür sakın unutmayın.


 
Kız korkuyor
23 yaşındayım. Kız arkadaşımla ilişkiye giremiyorum. Penisim büyük olduğu için çok korkuyor. Ne yapmam gerekiyor?
 
CEVAP

 
Değerli okurum, kız elbette korkar. Zaten amatör bir kızın böylesine üzerine gitmek doğru değil. Onu cinselliğe karşı soğuk bir kadın durumuna düşürürsün. Ama evlenecekseniz o zaman iş başka. Bunun kurallarına göre bir çözüm buluruz.
 
Partnerim kızıyor
26 yaşındayım. Sorunum erken boşalma. Ön sevişmeden sonra 10 saniye içinde boşalıyorum. Bu partnerimin hiç hoşuna gitmiyor. Ne yapmalıyım?

 
CEVAP
 
Değerli okurum, önerim tedavi. Tedavi için doktorun önüne oturmak gerekir. Doktor da sana ilacını verecek. Bütün olay doktoru seçmekte.

 
Adetim gecikti
20 yaşında kızım. Sevgilimle birkaç ay önce ilişkiye girdik. Birkaç gündür midem bulanıyor. Adet günüm gecikti. Cinsel ilişkiye giriyoruz ama bende isteksizlik var. Acaba hamile miyim?
 
CEVAP

 
Sevgili okurum, olabilir. Biraz bekle. Tabii olmayabilir de. Bir süre sonra test yaptırırsan gerçek ortaya çıkar.
 
Boyum yüzünden mi?
25 yaşındayım, bekarım. Penisim 10 santim. Penis büyütücü kullansam kısır olur muyum? 1.60 boyundayım. Sorun boyumdan mı kaynaklanıyor? İleri yaşlarda penisim uzar mı?

 
CEVAP
 
Değerli okurum, uzama olmayacak. Ama o boy sana yetecek. Tıbba göre normal.

 
Kız hamile mi?
Kız arkadaşımla ilişkiye girdik. Benden meni gelmedi. Penisimi vajinadan çıkardığımda üzerinde beyaz ve saydam sıvı vardı. Kız hamile olabilir mi?
 
CEVAP

 
Değerli okurum, hamile kalmış olduğunu sanmıyorum. Çok büyük bir oranda olmadı.
 
Benimki küçüldü
26 yasındayım 1.93 boyunda ve 93 kiloyum. Birkaç yıl önce penisim daha uzundu. Şimdi küçüldüğünü fark ediyorum. Bu durum kilo almakla ilgili mi?

 
CEVAP
 
Değerli okurum, evet. Çünkü kasıkta yağ birikti. Kilo verirsen görüntüye girer.

 
Ayda bir kez oluyor
34 yaşında kadınım. Eşimle 5 yıldır evliyiz. Ayda bir kez, o da ben isteyince ilişkiye giriyoruz. Kocam bu durumu sorun etmediğini söyledi. Ama ben bu halimize çok üzülüyorum. Normal mi?
 
CEVAP

 
Sevgili okurum, burnuma şanssızlık kokusu geldi. Olmaması gereken bir şey. Eşinin psikolojik, cinsel ve de ruhsal yapısı çok iyi analiz edilmeli, yeniden gözden geçirilmeli. Bir şey var ortada. Haklı görünüyorsun, bir sandalda bile olsanız tek kürekle kıyıya çıkılmaz. 50 yıl sürecek evlilikte iki kürek bile yetersizken eşini mercek altına yatırmak gerekir. Buradan elimizden bir şey gelmez.
 
Psikolojik mi?
26 yaşındayım. İlişkiye girmedim, mastürbasyon da yapmıyorum. Evlilik aklımın ucundan geçmiyor. Kimseyi mutsuz etmek istemem. Acaba sorunum nedir? Psikolojik destek alayım mı?

 
CEVAP
 
Değerli okurum, sanırım hormonal bir nedeni var. Psikolojik nedeni olduğu da kesin. Yapısal bozukluk da söz konusu. Araştırılmalı varsa çözümü tedaviye başlanmalı. Zaman kaybetme. Çünkü çocuğun olmalı, ileride tutunacağın bir yuvaya ihtiyaç duyacaksın. Hadi yavrum, ciddi bir konu bu. Hemen harekete geç.

 
Zar bozulmadı
Erkek arkadaşımla birlikte oldum ama kızlık zarım bozulmadı. Spermler içime aktı, hamile kalmış olmaktan çok korkuyorum. Siz ne dersiniz?
 
CEVAP

 
Sevgili okurum, gebe kalmış olabilirsin. Ama ihtimali çok zayıf. Dikkatli olun.
 
Eşim anlar mı?
25 yaşında kızım. Bir yıl süren ilişkim oldu. Biz sürtünme yoluyla birlikte oluyorduk. Kızlık zarımda sorun olduğunu düşünmüyorum ama evlendiğimde eşim bu yaşadıklarımı fark eder mi?

 
CEVAP
 
Sevgili okurum, etmez. Sen mutlu evliliğinde hata yapmamaya bak.

 
Kız beni reddetti
21 yaşındayım. Penisim 18-19 santim. Hiç ilişkiye girmedim. Kız arkadaşım penisimi görünce “Ne kadar büyük” dedi ve ilişkiye girmekten vazgeçti. Ne yapacağım?
 
CEVAP

 
Okurum, büyük ama başını derde sokmaz. Zamanı geldiğinde kendine uygun bir kadınla her şey yolunda gider.
 
Penisim nasıl büyür?
18 yaşındayım. Cinsel organımın boyu 12 santim ve yeterince sertleşmiyor. Haftada 3-4 kere mastürbasyon yapıyorum ama beni tatmin etmiyor. Cinsel ilişkiye girmeye de korkuyorum. Sizce cinsel organım nasıl büyür?

 
CEVAP
 
Değerli okurum, acelen ne? Kızlar kaçmıyor ki? Cinsel organının boyu yeterli, akıllı ol, zaman sana yardım eder.

 
Büyük değil mi?
24 yaşında nişanlı kızım. İlk geceden çok korkuyorum. Nişanlımın penisi 23 santimmiş. Acaba biraz büyük değil mi?
 
CEVAP

 
Sevgili okurum, fazlanın fazlası büyük. Korkmakta haklısın. Ama bir yandan doğa, bir yandan Haydar Hoca’nız yardımcınız. Hele o günlere varalım. Evlilik olduktan sonra çaresine bakarız.
 

dini sohbetler dini sohbet islami sohbetler islami sohbetler defacer hacker blog islami radyo oyuncu forumu türk takipci satın al