Sosyal Medya

HOT Coin (Holo) Yükselir mi? Düşer mi?

HOT Coin (Holo) Yükselir mi? Düşer mi?.... Kripto para borsasında son günlerin en çok konuşulan alt coinlerinden olan HOT Coin (Holo) araştırılmaya devam ediyor. HOT Coin (Holo) yükselişini sürdürür mü? Düşüşe geçer mi? araştırması yapan yatırımcılar HOT Coin (Holo)'in yakın takibinde. Peki HOT Coin (Holo) Nedir? Ne kadar sürede artış gösterdi? Yükselişi sürer mi? Düşer mi?


 

HOLOCHAİN (HOT) NEDİR?

 

 
Holochain sistemi faaliyete geçene kadar hem projenin tanıtımı hemde kaynak yaratmak amacıyla ERC-20 tabanında üretilmiş olan kripto paradır. Holo Token, nisan 2018 yılında ICO çalışmasıyla piyasaya sürülmüştür. Yapılan planlamalarda Holochain ağı aktif olduğunda kullanıcılar ellerinde tuttukları Holo Token için 1:1 oranında Holo Fuel değiş-tokuş (swap) yapmış olacak ve piyasalarda sadece Holo Fuel işlem görüyor olacaktı; ancak Holochain tarafından yapılan resmi açıklamaya göre Swap işleminde değişiklik yapılmaya karar verildi ; ancak Holochain resmi makamlarından yapılan açıklamaya göre değiş-tokuş işleminde bazı değişiklikler yapıldı. Buna göre Holo Token (HOT) tedavülden kaldırılmayacak ve borsalarda işlem görmeye devam edecektir. Holochain ağı içinde işlem yapmak isteyen kullanıcılara veya geliştiricilere ellerinde tuttukları Holo Token (HOT) karşılığında 1:1 olarak Holo Fuel verilecek ve Holo Token’lar rezerv hesapta bekletilecektir.
 

 

Holo Fuel Nedir ?

 
Holo Fuel, Holochain ağında kullanılması için“asset-backed” (Varlığa dayalı) olarak tasarlanan bir tür para birimidir; ancak Holochain Holo Fuel’i bir para biriminden ziyade sistemi ayakta tutacak olan hosting sistemini satın almak için veya hizmet verenleri ödüllendirmek için kullanılacak olan bir hesap birimi olarak tanımlamaktadır. Holochain ağı aktifleştiğinde ağ içinde Holo Fuel kullanılacak ancak borsalarda yapılacak olan işlemler yine Holo Token ile yapılmaya devam edilecektir.

 

YÜKSELİŞİNİ SÜRDÜRÜR MÜ?

HOT Coin 12 Mart'ta bu yana 10 kat artış gösterdi. Son 1 hafta içerisinde ise 0,016000 değerinden
 0,029760 değerine yükselen Hot Coin alıcılarına kazandırmaya devam ediyor. Aşırı düşüşler ve yükselişlerin yaşandığı coinde al-sat yapanlar saat içerisinde bile kazanıyor. Uzun vadeli yatırımcı için de tercih edilen coinlerden olan HOT Coin için yükselişinin devam edeceği görüşü hakim.

Holochain’in bu eşsiz özelliği ve Türkiye de dahil sağlam bir topluluğa sahip olması, uzun vade için yükseliş şansının yüksek olduğuna işaret etmekte. Özellikle HOT yatırımcılarının projeye bir süredir sadık olması da uzun vadeli yükseliş umutlarını arttırmakta.  Buna ek olarak Holochain.org üzerindeki bilgilere göre 6 Nisan tarihinde Holochain ekibi bir araya gelecek ve proje ile ilgili güncellemeler konuşulacak. Ekibin bu şekilde aktif çalışması da uzun vadede olumlu etki yaratacaktır.

Yasal Uyarı


 

Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler, mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi, beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

dini sohbetler dini sohbet islami sohbetler islami sohbetler defacer hacker blog islami radyo oyuncu forumu türk takipci satın al