Sosyal Medya

İbo Show'un bu hafta konukları kimler? 5 Haziran Cumartesi

İbo Show'un bu hafta konukları kimler? 5 Haziran Cumartesi.... Uzun bir aradan sonra yeniden İbo Show ile sevenlerinin karşısına çıkan İbrahim Tatlıses her Cumartesi farklı bir formatla ekrana geliyor. İbo Show’un 5 Haziran 2021 tarihinde ekrana gelecek olan konukları belli oldu. İşte İbo Show'un bu haftaki konukları!


 
5 HAZİRAN 2021 İBO SHOW KONUKLARI KİMLER?
 
İbo Show Cumartesi akşamı saat 20.00'de STAR TV'de yeni bölümü ile ekrana gelecek. Bu hafta İbo Show'da; Mehmet Ali Erbil'in yanı sıra Gülben Ergen, Mahmut Tuncer ve Özgür Alter'i ağırlayacak.
 
 

 
 
MEHMET ALİ ERBİL KİMDİR, KAÇ YAŞINDADIR?

 
Tiyatro ve sinema sanatçısı Saadettin Erbil'in oğlu olarak 8 Şubat 1957'de İstanbul'da doğdu. İlk ve orta öğrenimini İstanbul, Ankara ve Balıkesir'de yaptı
 
1970 yılında Ankara Devlet Konservatuvarı Tiyatro Yüksek Bölümü'ne yatılı olarak girdi ve bu dönemde hocası Cüneyt Gökçer'di. Devlet Tiyatrosu'nda konuk oyuncu olarak baş rolde En İyi Tiyatrocu Ödülü'nü kazandı. Buradan mezun olduktan sonra, Devlet Tiyatrosu'nda çalışmaya başlayan sanatçı, Başta 'Küheylan' olmak üzere birçok oyunda oynadı ve daha sonra tek kanallı yayın döneminde TRT'de 'Metronom' adlı eğlence programında Derya Baykal'la, 1984 yılında da Çiğdem Tunç'la bir ikili oluşturdular. Özel kanalların açılmasıyla birlikte Erbil, TRT'den Kanal 6'ya geçiş yaptı. Daha sonra InterStar ve ATV'de dizi, Show TV'de de program yaptı.

 
Kanal D'de yayınlanan yarışma programı Çarkıfelek ve ATV'de uzun bir süre yayınlanan Tatlı Kaçıklar dizisiyle zirveye çıkan başarılı şovmen, Harakiri ve Hababam Sınıfı Güle Güle adlı filmlerle tekrar beyazperdeye geçti. Mehmet Ali Erbil, Kanal D'de Çarkıfelek dışında çeşitli yarışma programları da yaptı. Dünyada sadece 100 kişide görülen Kaçış Sendromu hastası olan Erbil, bekar ve 3 çocuk babasıdır.
 

 
GÜLBEN ERGEN KİMDİR, KAÇ YAŞINDADIR?
 
Gülben Ergen, 25 Ağustos 1972'de Mazhar ve Gülser Ergen'in kızı olarak İstanbul, Erenköy'de doğdu. İlkokuldan sonra Erenköy Kız Lisesi'nde orta öğrenimini tamamlayan Ergen, lise öğrenimini ise Kadıköy Ticaret Lisesi'nde bitirdi.

 
Ergen, 1987'de lise 2. sınıftayken katıldığı Sinema Yıldızı Yarışması'nda 2. seçildi. Hürriyet Gazetesi tarafından düzenlenen bu yarışma sayesinde tanınan bir yüz haline gelen Ergen, liseyi bitirdikten sonra mankenlik yapmaya başladı.
 
Ortaokulu Erenköy Kız Lisesinde, liseyi de Kadıköy Ticaret Lisesinde okuyan Ergen, liseyi bitirdikten sonra sanat kariyerinin ilk adımlarını atmış. Konservatuvar eğitimi almamasına rağmen sadece aldığı özel eğitim ve kurslar ile eksikliğini tamamlayan Ergen, bu alanda başarılı bir çıkış yaptı.

 
Hayatının dönüm noktası olan 1987 yılında Hürriyet Sinema güzellik yarışmasında 2. Seçilmiş. Kariyer hayatına ilk olarak mankenlik ile başlayan sanatçı, Kenan Kalay ile başrollerini paylaştığı 'Deniz Yıldızı' isimli film ile sinema hayatına atılmış. Sonrasında Aydan Şener ile oynadığı 'İki Kızkardeş' filminde yine bir başrolde hayranlarının karşısına çıkmış.
 
Ardından 1990'lı yıllarda Fırat, Marziye ve Dadı dizileri ile oyunculuktaki başarısını kanıtlayan Ergen, bunun yanı sıra şarkıcılıkta da piyasaya çıkardığı albümleri ile kendini kanıtlamayı başarmış.

 
MAHMUT TUNCER KİMDİR, KAÇ YAŞINDADIR?
 
Yıllardır küs olduğu İbrahim Tatlıses’in programına katılan Mahmut Tuncer’in hayatıyla ilgili bilgileri sizler için derledik. Ünlü türkücü 5 Mayıs, 1961 yılında dünyaya gelmiştir. 59 yaşında olan Tuncer’in yaşını hiç göstermemesi ve sırrını neye borçlu olduğu epey merak konusu. Tuncer aslen Şanlıurfalıdır. Ünlü türkücü mesleğe başlamadan önce futbolla epey ilgilenmiş hatta Urfaspor’da profesyonel olarak top koşturmuştur. Futbolculuğu kadar sesi de çok iyi olan Tuncer karıyerine ses sanatçısı olarak devam etmiştir Ancak ünlü türkücünün hiçbir zaman böyle bir hayali olmamış. Amatör olarak arkadaş toplantılarında şarkı söylediği zamanlarda arkadaşları tarafından sesi çok beğeniliyordu. 11 Nisan 1979 yılında Urfa'nın kurtuluşunu kutlamak amacı yapılan gecede, İbrahim Tatlıses'in gelmemesi ile teknik direktörü onun sahneye çıkmasını önerdi ve Mahmut Tuncer sahne aldı.

 
İzzet Altınmeşe, Bedia Akartürk, Selahattin Alpay gibi ünlü sanatçıların o yıllarda menajerliğini yapan Mehmet Ali Yanıkoğlu, Mahmut Tuncer’e sahneleri teklif eder. Bunun üzerine Tuncer’i Ankara' ya götürür. Günlüğü 2.500 TL'ye bir pavyonda çalışan sanatçıya, orada sahne alan Belkıs Akkale halk müziğinin ne olduğunu öğretir. 1979 yılında TRT Radyosu'nun açmış olduğu sınavlara katılarak birinci oldu ve 1980 yılında "Uyandım Sabah ile" adlı ilk albümünü çıkardı. Gelen süreç ile birlikte hemen hemen her yıl bir albüm çıkarmıştır. Flash TV'de eğlence programı sunmaktadır. Ses sanatçılığının yanı sıra 20 film ile başrol oyuncusu olarak rol alan sanatçının 80 tane bestesi bulunmaktadır.
 
Mahmut Tuncer kimdir, kaç yaşında ve aslen nereli? Mahmut Tuncer evli mi?

 
MAHMUT TUNCER EVLİ Mİ?
 
59 yaşındaki türkücü Mahmut Tuncer, evli ve dört çocuk babasıdır. Işıl Tuncer ile olan mutlu evliliklerinden Gizem, Pınar, Umut ve Fırat adında çocukları var.

 
ÖZGÜR ALTER KİMDİR?
 
1979 yılının Ocak ayında dünyaya gelen Özgür Alter, Oğlak burcudur. Aslen Van doğumludur ve sekiz yaşına kadar Van'da yaşamış daha sonra ailesi ile birlikte Adana'ya taşınmışlardır. 1.5 sene kadar Adana'da yaşamış daha sonra Kayseri'ye yerleşmişlerdir.

 
Özellikle Burhan Çaçan, Ferdi Tayfur, Müslüm Gürses ve İbrahim Tatlıses gibi usta isimleri takip eden Özgür Alter arkadaş ortamlarında bu sanatçıların ezberlediği eserlerini seslendirmiştir. Roman Mahallesinde müzisyen arkadaşları ile müzik yapmaya başlamış 2005 yılında ise İstanbul'a taşınmıştır.
 
İlk profesyonel müzik albümünü ise 2011 yılında Ali Osman Erbaşı yönetmenliğinde çıkarmıştır. Bu albüm için üç klip çekmiş seslendirdiği Ayda Hüzün, Sen Bir Yana ve Sazımdaki Teller Ağlar isimli şarkılar müzik severler tarafından büyük beğeni ile karşılanmıştır.

 
Bir dönem Süper Tv'de Özgür Alterle Özgürce Melodiler isimli eğlence programını sunmuştur. Ayrıca memleketi Van için 2 şarkı bestelemiş birisini Kürtçe – Türkçe olarak seslendirmiştir.
 
ÖZGÜR ALTER ALBÜMLERİ

 
Sanatçı, 2015 yılında sözü ve müziği kendisine ait olan 12 şarkılık "Repertuar" isimli albümünü dinleyicileriyle buluşturdu. Özgür Alter, 2018 yılında "Efkar" isimli albümü yayımladı. Sanatçı, son olarak 2020 yılında "Yakalım" isimli çalışmasını müzikseverlerin beğenisine sundu.

dini sohbetler dini sohbet islami sohbetler islami sohbetler defacer hacker blog islami radyo oyuncu forumu türk takipci satın al