Sosyal Medya

İtalya Avusturya Maçı Canlı İzle 26.06.2021 EURO 2020

İtalya Avusturya Maçı Canlı İzle 26.06.2021 EURO 2020.... Avrupa Futbol Şampiyonası'nda (EURO 2020) son 16 turunda İtalya ile Avusturya çeyrek final bileti için kapışacak. Dev mücadele TRT1, TRT 4K ve trtizle.com'dan canlı olarak yayınlanacak.


 
İlk kez 11 ülkenin ev sahipliğinde düzenlenen Avrupa Futbol Şampiyonası'nda heyecan, son 16 turu maçları ile devam edecek. Eleme turu maçlarının normal süresinin berabere bitmesi halinde 30 dakikalık uzatma bölümüne, orada da eşitlik bozulmazsa penaltı atışlarına geçilecek. EURO 2020'nin şampiyonu, 11 Temmuz'da Wembley Stadı'nda belli olacak.
 
Türkiye'nin yer aldığı A Grubu'nu lider tamamlayan Roberto Mancini'nin çalıştırdığı İtalya, C Grubu'nu 2. sırada bitiren Avusturya kozlarını paylaşacak. Wembley Stadı'nda oynanacak müsabakayı Anthony Taylor yönetecek. Saat 22.00'de başlayacak dev karşılaşma TRT1, TRT 4K ve trtizle.com'dan canlı olarak yayınlanacak.

 
Roberto Mancini'nin ekibi, rakibine karşı oynadığı son 13 maçta 10 galibiyet, 3 beraberlik elde etti. Oynadığı son 30 maçı kaybetmeyen İtalya, tarihinin en uzun serisini yakalamak için sahaya çıkacak.
 
Avrupa Şampiyonası tarihinde ilk kez eleme turlarına kalmayı başaran Avusturya ise bir sürprize imza atarak adını çeyrek finale yazdırmayı hedefliyor.

 
 

dini sohbetler dini sohbet islami sohbetler islami sohbetler defacer hacker blog islami radyo oyuncu forumu türk takipci satın al