Sosyal Medya

İtalya İspanya Maçı Canlı İzle 6 Temmuz Salı EURO 2020

İtalya İspanya Maçı Canlı İzle 6 Temmuz Salı EURO 2020.... 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda (EURO 2020) yarı final heyecanı başlıyor. İlk yarı final mücadelesinde bugün İtalya ile İspanya karşılaşacak. Dev karşılaşma TRT1, TRT 4K, trtizle.com ve TRT Radyo 1'den canlı yayınlanacak.


 
Avrupa Futbol Şampiyonası'nda heyecan dorukta. Turnuvada ilk finalist, İtalya-İspanya kapışmasından sonra belli olacak. İngiltere'nin başkenti Londra'da bulunan Wembley Stadı'nda oynanacak yarı final karşılaşmasını Almanya'dan Felix Brych yönetecek. Saat 22.00 başlayacak dev müsabaka, TRT1, TRT 4K, trtizle.com ve TRT Radyo 1'den canlı yayınlanacak. 

 
EURO 2020 serüvenine Galler, Türkiye ve İsviçre ile A Grubu'nda başlayan İtalya; 3'te 3 yaptı. Gök Mavililer, son 16 turunda Avusturya'yı 2-1, çeyrek finalde de Belçika'yı aynı skorla geçti.
 
Sahadaki mücadelesiyle tüm futbolseverlerin beğenisini kazanan İtalya, rakibinden EURO 2012 finalinin rövanşını almak istiyor. 2012'de İtalya'yı 4-0 yenen İspanya, üst üste ikinci kez Avrupa Şampiyonu olmuştu.

 
Şampiyonaya E Grubu'nda başlayan İspanya ise İsveç ve Polonya ile berabere kalıp, Slovakya'yı yenerek 5 puanla grubu ikinci sırada tamamladı. Son 16 turunda uzatmalarda Hırvatistan'ı 5-3 ile geçen İspanyollar, çeyrek finalde ise İsviçre'yi penaltılarla yendi.
 
Yakaladığı istatistiklerle ön plana çıkan İspanya, 2012 finalindeki başarısını tekrarlamak istiyor.

 
İtalya ve İspanya daha önce 23 kez karşı karşıya geldi. İki ekip yedişer kez kazandı, 9 maç berabere sonuçlandı.
 

 

dini sohbetler dini sohbet islami sohbetler islami sohbetler defacer hacker blog islami radyo oyuncu forumu türk takipci satın al