Sosyal Medya

Kahramanmaraş'ta yangın söndürme uçağı düştü

Kahramanmaraş'ta yangın söndürme uçağı düştü.... Kahramanmaraş'ta Orman Genel Müdürlüğü'ne bağlı Beriev-200 tipi yangın söndürme uçağı düştü. Bölgeye arama kurtarma ekibi sevkedildi. Uçakta pilotlarla birlikte 7 kişi bulunuyordu. Uçak Rusya'dan kiralanmış Adana yangın söndürme birimine bağlı bir uçaktı.


 

Kahramanmaraş'ta çıkan orman yangınına havadan müdahale eden Orman Genel Müdürlüğüne bağlı Beriev 200 tipi yangın söndürme uçağı düştü. Bölgeye çok sayıda arama kurtarma ekibi sevkedildi.Uçak Rusya'dan kiralanmış Adana yangın söndürme birimine bağlı bir uçaktı.

Kısık bölgesinde düşen uçakta 3 pilot, 1 navigator, 1 teknisyen, 1 operatör ve 1 mühendis olmak üzere 7 kişi bulunuyordu.
 
Bertiz bölgesindeki ormanlık alanda yangın çıktı. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda ekip sevk edilirken, söndürme çalışmalarına havadan da destek verildi. Çalışmalara katılan bir söndürme uçağı, henüz belirlenemeyen nedenle düştü.

dini sohbetler dini sohbet islami sohbetler islami sohbetler defacer hacker blog islami radyo oyuncu forumu türk takipci satın al