Sosyal Medya

Kanal 7 Masum 23 Haziran Çarşamba Son Bölüm 457.Bölüm İzle

Kanal 7 Masum 23 Haziran Çarşamba Son Bölüm 457.Bölüm İzle..... Kanal 7'nin her gün yayınlanan dizisi Masum yeni bölümü ile ekranlara geliyor. Sevilerek ve beğenilerek izlenen yabancı dizilerden olan Masum'da bugün neler olacak? 458.Bölüm ile Masum 23 Haziran Çarşamba saat 15:20'den itibaren ekranlara geliyor.


 
GORA’YA AĞIR DARBE
 
Masum’da bugün Kokila ailesi için Gora’nın zulmüne katlanır. Bununla yetinmeyen Gora Daram’ın tüm mal varlığına sahip olmak ister. Çanda’nın kendisini tuzağa düşürdüğünü öğrenen Gora ne yapacak?

 
458. Bölüm
 
Gora gerçekleri kimseye söylememesi için Kokila’yı tehdit eder. Gopi Kokila’da bir garipliği fark eder fakat ona gerçekleri itiraf ettiremez. Köşeye sıkışan Kokila Gora’nın ailesine zarar vermemesi için elinden geleni yapar. Gora adamlarına Mira’yı kaçırmalarını söyler. Daram’ın tüm mal varlığını kendi üzerine geçirmek isteyen Gora bunun için Çanda’yı kullanır. Fakat Çanda onun dediğini yapmak yerine tüm mal varlığını kendi üzerine alır. Gora bunu duyunca ne yapacak?

 
Masumiyetin hırsla harmanlandığı Masum hafta içi 15:20, hafta sonu ise 16:00’da Kanal 7 ekranlarında…
 

 

dini sohbetler dini sohbet islami sohbetler islami sohbetler defacer hacker blog islami radyo oyuncu forumu türk takipci satın al