Sosyal Medya

Kanal 7 Masum Son Bölüm 461.Bölüm İzle 28 Haziran Pazartesi

Kanal 7 Masum Son Bölüm 461.Bölüm İzle 28 Haziran Pazartesi.... Kanal 7'nin her gün yayınlanan dizisi Masum yeni bölümü ile ekranlara geliyor. Sevilerek ve beğenilerek izlenen yabancı dizilerden olan Masum'da bugün neler olacak? 461.Bölüm ile Masum 26 Haziran Pazartesi saat 15:20'den itibaren ekranlara geliyor.


 
CAGİ’NİN BENZERSİZ KURTARMA OPERASYONU
 
Masum’da bugün Gopi Sita’yı kurtaramadığı için kahrolur. Cagi gizlice bir plan yürütür. Sita’nın zorla evlendirildiğini düşünen Gopi, Cagi’nin yaptıklarını öğrenince ne yapacak?

 
463. Bölüm
 
Vidya Çanda’yı öldürme suçuyla hapse mahkum edilir. Gora bunu duyduğunda üzülmüş gibi yapar fakat gerçek amacına ulaştığı için içten içe çok sevinir. Öte yandan Bavani Sita’yı evlendirmek için hazırlıklarına hız kesmeden devam eder. Gopi ve Cagi’nin yakalanması Sita için çok kötü olur. Bavani onları bağlayıp düğün töreninin yapılacağı yere getirtir. Gopi Sita’yı kurtarmak için Bavani’ye yalvarsa da başarılı olamaz. Düğün törenleri tamamlandığında Gopi gözyaşlarına boğulur. Bavani düğün töreni bittiğinde Gopi ve Cagi’yi serbest bırakır. Gopi, Cagi’nin gerçek amacını öğrenince ne yapacak?

 
Masumiyetin hırsla harmanlandığı Masum hafta içi 15:20, hafta sonu ise 16:00’da Kanal 7 ekranlarında…
 

dini sohbetler dini sohbet islami sohbetler islami sohbetler defacer hacker blog islami radyo oyuncu forumu türk takipci satın al