Sosyal Medya

Kanal D Operasyon 41 Yarışması 1.Bölüm İzle 4 Temmuz Pazar

Kanal D Operasyon 41 Yarışması 1.Bölüm İzle 4 Temmuz Pazar.... Kanal D'nin yeni yarışma programı Operasyon 41 ilk bölümü ile ekranlara geliyor. Tanıtımları ile dikkatleri çeken yarışma programı olan Operasyon 41 4 Temmuz Pazar saat 20:00'den itibaren izleyicisi ile buluşuyor.


 

Kanal D ekranlarında başlayacak olan Operasyon 41 yarışma programının sunuculuğunu Hasan Yalnızoğlu üstleniyor. Tanıdık isimlerin de olduğu programda iki ayrı timin rekabeti ekrana gelecek. Yok Ediciler ve Kötüler adlı timler kazanmak için karşı karşıya geliyor...

OPERASYON 41 YARIŞMASININ KONUSU
 
Yarışmada, kendi alanlarında birçok ödül ve başarıya ulaşmış 10’ar kişilik iki tim mücadele edecek. Bu timler zorlu doğa şartlarında eğitilip, askeri simülasyon oyunlarıyla farklı mekanlarda yarışacak. Görev oyunları, erzak, teçhizat ve liderlik oyunlarıyla gizli ve tehlikeli görevleri yerine getirmeye çalışan yarışmacılar, “Seçilmiş Savaşcılar Timi”ne girmek için kıyasıya mücadele edecek. Şampiyon yarışmacı ayrıca büyük ödülü de kazanacak.
Her bölümünde izleyicileri farklı aksiyon ve maceranın beklediği programda, takımlar büyük ödüle ulaşmak için hem birbirleriyle hem farklı oyunlarda fenomenlerin de içinde yer alacağı “Yok Edici” ve “Kötüler” olarak belirlenen iki ayrı timle mücadele edecek.

 
OPERASYON 41 YARIŞMACILARI
 
Binlerce kişi arasından titizlikle seçilen yarışmacı kadrosunda tanıdık isimler var. 17 Türkiye birinciliği bulunan yüzücü Merve Taneli, 2014 Best Model of Turkey ve Best Model of World birincisi Caner Tanrıverdi, MMA şampiyonlukları bulunan Kübra Gölcü ve alanında önemli başarıları olan birçok sporcu Operasyon 41’de mücadele edecek.

 
OPERASYON 41 SUNUCUSU
 
Yarışmanın sunuculuğunu bir dönem Survivor'a da katılan Hasan Yalnızoğlu yürütüyor. Yarışma ise sıra dışı konsepti ile dikkat çekiyor.
 
 

 

OPERASYON 41 1.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

dini sohbetler dini sohbet islami sohbetler islami sohbetler defacer hacker blog islami radyo oyuncu forumu türk takipci satın al