Sosyal Medya

Kardeşlerim 17.Bölüm Gelecek Hafta Fragmanı İzle 12 Haziran Cumartesi

Kardeşlerim 17.Bölüm Gelecek Hafta Fragmanı İzle 12 Haziran Cumartesi.... ATV'nin sevilerek izlenen dizisi Kardeşlerim yeni bölümleri ile ekranlara geliyor. İlk haftadan beri yayınlanan bölümleri ile adından söz ettiren Kardeşlerim dizisi bu hafta 16.bölümü ile izleyicisinin karşısına geçiyor. Kardeşlerim'de gelecek hafta neler olacak? Kardeşlerim 17.Bölüm ile 12 Haziran Cumartesi saat 20:00'den itibaren izleyicisi ile buluşuyor.


 

Harika sinsi planına Suzan’ı inandırıp kendi tarafına çekerken, Ömer’i okuldan attırmanın yollarını arar. Ömer kendini savunmak zorunda kalır. Akif’le Nebahat Melisa’yı Kadir’den uzak durması için uyarırken, Doruk ve Asiye’den habersizdirler. Akif, Suzan’ın iflası için sinsi planını uygulamaya koyar. Tolga, Ömer ve Kadir’den intikam almak için Asiye’yi zor duruma sokacak plan yapar.

 


 

Kardeşlerim 17.Bölüm Fragmanı Henüz Yayınlanmadı! Fragman Yayınlandıktan Sonra Sayfamızda Bulabilirsiniz.

Oyuncular : Celil Nalçakan (Akif), Halit Özgür Sarı (Kadir), Cüneyt Mete (Orhan), Fadik Sevin Atasoy (Şengül), Ahu Yağtu (Suzan), Simge Selçuk (Nebahat), Yiğit Koçak (Ömer), Su Burcu Yazgı Coşkun (Asiye), Aylin Akpınar (Emel), Onur Seyit Yaran (Doruk), Cihan Şimşek (Oğulcan), Damlasu İkizoğlu (Melisa), Gözde Türker (Harika), Kaan Sevi (Mazlum), Melis Minkari (Aybike), İrem Salman  (Talya), Lizge Cömert (Süsen), Recep Usta (Berk).


dini sohbetler dini sohbet islami sohbetler islami sohbetler defacer hacker blog islami radyo oyuncu forumu türk takipci satın al