Sosyal Medya

Kayhan Kilbaşoğlu Kimdir? Kayhan Kilbaşoğlu Kaç Yaşında? Nereli?

Kayhan Kilbaşoğlu Kimdir? Kayhan Kilbaşoğlu Kaç Yaşında? Nereli?.... Almanya’da büyüyen ve 2020’de katıldığı yarışmada “Almanya’nın en yakışıklı erkeği” seçilen Kayhan Kilbaşoğlu, Türkiye’ye döndü. Kariyerine ülkesinde oyunculuk yaparak devam etmeyi hedeflediğini Kilbaşoğlu, memleketine duyduğu özlemi de anlattı. Merak edilen isimlerden olan Kayhan Kilbaşoğlu kimdir?


 
Kilbaşoğlu, Erzurum 'un Karayazı İlçesi 'nde dünyaya gelmiştir. 3 yaşına geldiğinde ailesi beraber Almanya 'ya göçme etmiştir. Almanya bazı dönemlerde futbol  da oynayan Kilbaşoğlu, 2019 senesinde Almanya 'nın Magdeburg kentin 'da organize edilen (Miss Deutschland) isimli güzellik yarışmasında Almanya'nın en yakışıklı erkeği seçilmiştir.
 
 
Boyu 1.85 cm, kilosu 85 'tir. Yaşantısını Almanya Bielefeld kentinde hayatını sürdüren Kilbaşoğlu, seçilmekten gurur duyduğunu dile getirmiştir. Yarışmanın ardından Kilbaşoğlu, Dominik Cumhuriyeti 'nde gerçekleştirilen 'Mister Universe ' yarışmasında Almanya 'yı temsil etmiştir.

 
Almanya Köln şehrinde oyunculuk eğitimi de alan Kayhan Kilbaşoğlu bugün ise kariyerini erkek oyuncu olarak sürdürmektedir. İnternet üzerinde İGTV'de  yayınlanan Servet Kod 520 isimli dizinin erkek oyuncu kadrosuna katıldığı belirtilmektedir.

dini sohbetler dini sohbet islami sohbetler islami sohbetler defacer hacker blog islami radyo oyuncu forumu türk takipci satın al