Sosyal Medya

Kripto Paralar Eski Haline Gelecek mi? Piyasa Ne Zaman Düzelir?

Kripto Paralar Eski Haline Gelecek mi? Piyasa Ne Zaman Düzelir?.... Son bir iki günde ortaya çıkan aşırı düşüş nedeniyle kripto paralar yükselecek mi sorusu büyük merak uyandırıyor. Coinlerin çoğunda yaşanan aşırı fiyat düşüşü özellikle yüksek fiyatlardan alım yapan kişileri endişelendirdi. Büyük kayıplar yaşayanlar piyasanın düzelmesini dört gözle bekliyor. Peki bu düşüş sürecek mi? Geri dönüş ne zaman başlayacak?


 

Öncelikle kripto paralar yükselecek veya düşecek gibi kesin bir yorum yapmanın doğru olmadığını söyleyelim. Ayrıca sizlere kesin yorum yapanları dikkate almamanızı öneriyoruz. Şu anda birçok coin düştü ve bir türlü eski yerine kavuşamıyor. Altcoin olarak adlandırılan kripto paralarda da sert düşüşler var.

Birçok kripto para biriminde sert düşüşler yaşandı. Tüm bunlar piyasalarda büyük bir korkunun ortaya çıkmasına neden oldu.
 
Kurumsal şirketler Bitcoin ve diğer kripto paralara yönelince çok sert yükselişler ortaya çıktı. Ancak şimdi meydana gelen bu düşüş ile birlikte ortaya 3 farklı senaryo çıktı. Uzmanlar tarafından ortaya atılan ilk senaryo, “W” şeklinde bir yükselişe işaret ediyor. Eğer böyle bir şey gerçekleşirse kripto paralar bir süre daha yükselip sonra yeniden düşerek tekrar yükselecek.

 
Analistler tarafından ortaya atılan bir diğer senaryo ise bu düşüşün bir süre daha kısa süreli devam edeceği yönünde. Bazı balinaların küçük çaplı satışlara devam etmesi yine bu kripto para birimini 40 bin dolar seviyelerine kadar çekebilir. Öngörülen üçüncü senaryo ise daha çok sert yükselişin yaşanacağı ile ilgili. Bazı ünlü girişimcilerin kripto paralara çok fazla destek vermesi fiyatlardaki artışı korkunç seviyede yukarı çekecektir.
 
Daha önceleri sık yaşanan bu durumda en çok zarar edenler dipte iken satış yapanlar olmaktadır. Satış yapacağınız noktayı iyi kestirmeniz ve takip etmeniz yararınıza olacaktır. Bütün piyasanını düşmesi daha sonrasında bütün olarak piyasanın yükselmesi anlamına geliyor. Kardan zararda daha rahat davranılabilir. Ancak ana paradan zararda yapmak gereken ana paraya dönene kadar beklemek al sat işlemleri ile kurtarmaya çalışırken daha çok batmamak tavsiyedir.

 
Daha önceleri yaşanan bu durum 2-3 gün sürmüştü. 6 Nisan sabahında başlayan bu büyük düşüşün en geç hafta sonuna doğru açılması tahmin edilmektedir.
 
Yukarıda belirttiğimiz senaryolar kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. Kripto para piyasasında işlem yaparken dikkatli olmanızı öneriyoruz.

dini sohbetler dini sohbet islami sohbetler islami sohbetler defacer hacker blog islami radyo oyuncu forumu türk takipci satın al