Sosyal Medya

Kuran Yarışması Hafta Finali 26 Nisan Birincisi Kim Oldu?

Kuran Yarışması Hafta Finali 26 Nisan Birincisi Kim Oldu?.... TRT1'in Ramazan-ı Şerif'e özel programı Kur'an-I Kerim'i Güzel Okuma Yarışması yeni bölümleri ile her gün ekranlara gelmeye devam ediyor. Kuran-ı Kerim'i en güzel şekilde tilavet etmek için çaba gösteren karilerin harika okuyuşlarını jüriler değerlendiriyor. Kur'an-I Kerim'i Güzel Okuma Yarışması İftar Özel her gün 18:30'dan itibaren TRT1'de yayınlanıyor.


 

TRT 1’in en özel yarışması Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışması İftar Özel programı; Mustafa Cihat’ın sunumu, jüri üyeleri Mehmet Ali Sarı, Halil Necipoğlu ve Osman Egin’in değerlendirmesiyle Ramazan bereketini evlerinize taşıyor.

 


 

HAFTA FİNALİNİN BİRİNCİSİ KİM OLDU?

TRT1'in Ramazan-ı Şerif'e özel programı Kur'an-I Kerim'i Güzel Okuma Yarışması hafta finali ile ekranlara geldi. Hafta finalinin birincisi Hafız Mustafa Biliz oldu.

Yarı final için adını yazdıran bir isim de Ali Mahmut olurken diğer isim de Osman Egin tarafından yarı final bileti verilen isim Tuna Kaya oldu.

dini sohbetler dini sohbet islami sohbetler islami sohbetler defacer hacker blog islami radyo oyuncu forumu türk takipci satın al