Sosyal Medya

Kuzey Yıldızı İlk Aşk Son Bölüm 63.Bölüm İzle 8 Mayıs Cumartesi

Kuzey Yıldızı İlk Aşk Son Bölüm 63.Bölüm İzle 8 Mayıs Cumartesi.... Kuzey Yıldızı İlk Aşk Son Bölüm Tek Parça Full İzle... Show TV'nin sevilerek izlenen dizisi Kuzey Yıldızı İlk Aşk yeni bölümleri ile ekranlara gelmeye devam ediyor. Birbirinden heyecanlı sahneleri ile ve meraklandıran bölümleri ile izleyenlere keyifli dakikalar yaşatan Kuzey Yıldızı İlk Aşk 63.Bölümü ile 8 Mayıs Cumartesi saat 20:00'den itibaren Show TV'de yayınlanıyor. Peki Kuzey Yıldızı İlk Aşk'ta bu hafta neler olacak?


 
Güney bebek, farkında olmasa da büyük bir tehlike atlatmıştır. Bu olay, başta Kuzey’in kızları olmak üzere herkese büyük bir ders olmuştur. Kuzey, biricik oğlunu gözünün önünden ayırmamaya karar verir. Ama Kuzey’in bu çabası, onun tüm çocuklarını koruyabileceği anlamına gelmemektedir. 

 
Kuzey, oğlunun, kızlarının ve biricik aşkının mutluluğu için elinden gelenin fazlasını yapar. Ama herkesi aynı anda mutlu edebilmesi ve sakınabilmesi mümkün değildir. Bunu herkes yaşayarak görecektir.
 

 

dini sohbetler dini sohbet islami sohbetler islami sohbetler defacer hacker blog islami radyo oyuncu forumu türk takipci satın al