Sosyal Medya

Lens Lille Maç Özeti İzle! Burak Yılmaz Golleri İzle

Lens Lille Maç Özeti İzle! Burak Yılmaz Golleri İzle.... Fransa Ligi'nde destan yazan Lille'i milli futbolcularımız sırtlamaya devam ediyor. Şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerleyen Lille bu hafta deplasmanda 3 puanı 3 golle alarak liderliğini sürdürürken maça yine 2 gol atan Burak Yılmaz damga vurdu. Türkiye'den de en fazla takip edilen takım olan Lille'in maç özetleri merakla araştırılıyor. İşte Lille'in Lens deplasmanında attığı goller:


 

Fransa Ligue 1'in 36. haftasında Lens'e konuk olan Lille, Burak Yılmaz'ın 2 gol atarak yıldızlaştığı maçta sahadan 3-0 galip ayrılarak son 2 haftaya 79 puanla lider girdi.

Lille, deplasmanda Lens'i milli futbolcu Burak Yılmaz'ın golleriyle 3-0 mağlup etti.
 
Burak Yılmaz, karşılaşmanın 4. (Penaltıdan) ve 40. dakikalarda attığı gollerle takımını 2-0 öne geçirdi. Jonathan David de 60. dakikada attığı golle farkı 3'e çıkardı.

 
Lens, Michelin'in 35. dakikada kırmızı kart görmesiyle maçı 10 kişi tamamladı. Lille'de Zeki Çelik 75 dakika sahada kalırken, Yusuf Yazıcı 75. dakikada Burak Yılmaz'ın yerine oyuna dahil oldu.
 
Mücadeleden 3-0'lık galibiyetle ayrılan Lille, puanını 79'a yükselterek liderliğini sürdürdü. Lens ise 56 puanda kaldı.

 
Lille, bu sezon kalan son 2 lig maçını kazanması halinde Ligue 1'de 10 yıl sonra şampiyonluk kupasını müzesine götürecek.
 

dini sohbetler dini sohbet islami sohbetler islami sohbetler defacer hacker blog islami radyo oyuncu forumu türk takipci satın al