Sosyal Medya

Manchester City Leeds United Maçı Canlı İzle 10 Nisan Cumartesi

Manchester City Leeds United Maçı Canlı İzle 10 Nisan Cumartesi..... Manchester City Leeds United, Premier Lig maçı 10 04 2021 günü S Sport, S Sport Plus, Idman TV, kanalından yayınlanacak. Maçın başlama saati 14:30. Maçı Canlı İzle 10 Nisan Cumartesi.....


 

Manchester City ile Leeds United, İngiltere Premier Ligi maçında karşı karşıya geliyor. Saat 14:30’da başlayan müsabaka S Sport 2 kanalından canlı olarak yayınlanıyor.

Manchester City Moralli

Manchester City’de moraller yerinde. Geçtiğimiz hafta içi Şampiyonlar Ligi çeyrek final ilk maçında Borussia Dortmund’u konuk eden Manchester City, sahadan 2-1’lik galibiyet ile ayrılmayı başardı.Şampiyonlar Ligi’nde bu sezon finale ayak basmaları yüksek ihtimallerden biri. Öte yandan Premier Lig’de de bu sezon çok etkililer ve şampiyonluğun en büyük adayılar. Üst üste 3 maçtır kazanan Manchester City’nin bu hafta Leeds United karşısında da kazanması bekleniyor.

Leeds United 3 Maçtır Kaybetmiyor

Leeds United, geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Elland Road’ta konuk ettikleri Sheffield United’ı 2-1 mağlup ettiler. Haftayı 3 puan ile kapatan Leeds United, son 3 maçta 7 puan topladı. Bu sezon Marcelo Bielsa ile yolları ayırmayı planlayan Leeds United, kalan haftalarda maksimum puan toplama peşinde. Özellikle Leeds United’ın önümüzdeki 3 maçlık fikstürü oldukça zor. Manchester City, Liverpool ve Manchester United ile arka arkaya maçlar oynayacaklar.

 

MAÇI CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ


dini sohbetler dini sohbet islami sohbetler islami sohbetler defacer hacker blog islami radyo oyuncu forumu türk takipci satın al