Sosyal Medya

Manchester United Liverpool Maçı Canlı İzle 2 Mayıs Pazar

Manchester United Liverpool Maçı Canlı İzle 2 Mayıs Pazar.... Premier Lig’de bu sezon zirveden oldukça uzaklaşan ve yarıştan kopan Liverpool, Manchester United deplasmanına konuk oluyor. Matematiksel olarak şansı devam eden Manchester United ise mücadelesini sonuna kadar sürdürmek istiyor. Manchester Utd – Liverpool, İngiltere Premier Lig maçı, 02-05-2021 Pazar günü S Sport, S Sport Plus, Idman TV, kanallarından yayınlanacak. Maçın başlama saati 18:30.


 
İngiltere Premier Lig’in iki devi Manchester United ve Liverpool karşı karşıya geliyor. İki takımın kozlarını paylaşacakları müsabaka öncesi ev sahibi ekipte Jones ve Martial sakatlıkları nedeniyle kadroda yer almıyor.
 
Tam 8 eksiği bulunan Liverpool’da ise Henderson, Matip, Van Dijk, Origi, Gomez, Kelleher ve Philips kadroda bulunmuyor. Son 3 maçında galip gelemeyen ve bu maçların tamamında berabere kalan Liverpool karşılaşmadan galibiyetle ayrılarak moral depolamak istiyor.

 
İki takım arasında oynanan son 5 maça bakıldığında ise 3 beraberlik 1 Manchester galibiyeti ve 1 Liverpool galibiyetinin olduğu görülüyor.
 

dini sohbetler dini sohbet islami sohbetler islami sohbetler defacer hacker blog islami radyo oyuncu forumu türk takipci satın al