Sosyal Medya

Maraşlı Son Bölüm 17.Bölüm İzle 10 Mayıs Pazartesi

Maraşlı Son Bölüm 17.Bölüm İzle 10 Mayıs Pazartesi.... ATV'nin pazartesi akşamları yayınlanan dizisi Maraşlı yeni bölümleri ile ekranlara gelmeye devam ediyor. Her hafta heyecanlı sahneleri ve meraklandıran bölümleri izleyicisinin karşısına geçiyor. Maraşlı'da bu hafta neler olacak? 17.Bölümü ile Maraşlı 10 Mayıs Pazartesi saat 20:00'den itibaren ATV'de yayınlanıyor.


 
Mahur, bilmediği bir evde gözünü açar ve Maraşlı’yı bulur. İkiliyi karşılayan kişi Necati olur. Onları Necati kurtarmıştır. Mahur için abisi artık bir kahramandır. Ama Maraşlı, Necati’nin başka bir planı olduğunun farkındadır. Necati, Nevzat’ın hayatı karşılığında Maraşlı’yı susması için tehdit eder. Maraşlı, Necati’nin büyük planını öğrenebilecek midir?
 
Cezaevinde şişlenen İlhan hastaneye kaldırılır. Aziz yaşananların şokuyla fenalaşır. Hastanede Aziz ve İlhan tedaviye alınırken başka bir hapishaneye nakil edilmeye çalışılırlar. Bu sırada hastanede çıkan arbededen yararlanan baba oğul kaçmayı başarırlar. Fakat dışarda Savaş’ın onlara büyük bir sürprizi vardır.

 
Savaş ve Necati’nin arası gerilir. Necati’nin, Maraşlı ve Mahur’u kurtarma sebebini Savaş anlayamaz. Necati, Savaş’ı daha sonra anlatacağı başka bir planı olduğuna ikna etmeye çalışır. Necati’nin büyük planı nedir? Necati’nin planı başarılı olacak mıdır?
 

 

MARAŞLI 17.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

 

Abisi İlhan’ın yaptıklarını öğrenen Mahur, ailesinin bulaştığı bir kirli işi daha öğrenir. Başlarına gelenlerden sonra endişeye kapılan Aziz ise ailesiyle birlikte yeni bir hayat kurmak için yurtdışına kaçma kararı alır. Necati’nin ise başka planları vardır. Necati, Aziz ve ailesinin kaçmasına izin verecek midir?

 
İyice köşeye sıkışan Behram son sevkiyatını yapıp ülkeden kaçmayı planlar.  Hilal ise Maraşlı’ya; Behram’ın yakalanması gerektiğini söyler. Behram’ın peşine düşen Maraşlı, onu yakalamak için büyük bir operasyon düzenler. Maraşlı Behram’a nasıl engel olacaktır?

 
Mahur, yurtdışına gitmeden önce Maraşlı’yla görüşmek ister. Şimdiye dek yaşamadıkları kadar romantik bir akşam geçiren Maraşlı ve Mahur birbirlerine aşklarını itiraf ederler. Mahur, Maraşlı’yı geride bırakarak ailesiyle kaçabilecek midir? Mahur, Maraşlı’ya yurtdışına kaçma planını açıklayabilecek midir?

dini sohbetler dini sohbet islami sohbetler islami sohbetler defacer hacker blog islami radyo oyuncu forumu türk takipci satın al