Sosyal Medya

MasterChef 2021 Yeni Sezon Ne Zaman Başlayacak? Nerede Yayınlanacak?

MasterChef 2021 Yeni Sezon Ne Zaman Başlayacak? Nerede Yayınlanacak?..... TV8'in sevilerek ve beğenilerek izlenen programı MasterChef'in yeni sezonda ne zaman başlayacağı merak ediliyor. Birbirinden eğlenceli yarışmacıları ile ve birbirinden lezzetli tarifleri ile birçok kişi tarafından yakından takip edilen MasterChef bu sezon ne zaman başlayacak? Merak edilen bir diğer konu ise MasterChef'in bu sezon TV8'de mi yoksa EXXEN'de mi yayınlanacağı konusu oluyor. MasterChef yeni sezon nerede yayınlanacak?


 

MASTERCHEF 2021 NE ZAMAN BAŞLIYOR?

TV8 ekranlarının sevilen yarışması MasterChef ‘in jüri koltuğunda Somer Sivrioğlu, Mehmet Yalçınkaya ve Danilo Zanna yer alıyor. Geçen sezon Uğur’un sosyal medya yazıları sebebi ile diskalifiye edilmesi sonucu, program büyük tepki çekmişti. MasterChef 2021 için ise şu an net bir başlangıç tarihi bilgisi verilmedi. Acun Ilıcalı’nın yayın hayatına yeni başlayan ücretli platformu EXXEN’e ağırlık verdiği biliniyor. MasterChef 2021’in ise EXXEN platformu üzerinden mi yoksa TV8 üzerinden mi yayınlanacağı konusunda ise henüz bir açıklama yapılmadı.
 

MASTERCHEF 2021 BAŞVURULARI!

Dünyayı sarsan Korona virüs salgını sebebi ile MasterChef 2021 başvurularının videolu şekilde yapılacağı bilgisi paylaşıldı. Yarışmaya başvurular internet üzerinden, videolu şekilde yapılacak.

MASTERCHEF 2021 BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

MasterChef 2021 başvuruları http://www.tv8basvuru.com/video-basvuru/masterchef/1 adresi üzerinden çevrimiçi şekilde başvurularını yapabilecek. İnternet sitesinde yer alan başvuru formunu dolduran adaylar, hazırladıkları video ile başvurularını tamamlayacak.

dini sohbetler dini sohbet islami sohbetler islami sohbetler defacer hacker blog islami radyo oyuncu forumu türk takipci satın al