Sosyal Medya

Memet Özer ile Mutfakta Son Bölüm İzle 29 Mayıs Cumartesi

Memet Özer ile Mutfakta Son Bölüm İzle 29 Mayıs Cumartesi.... Memet Özer ile Mutfakta 359.Bölüm İzle Tek Parça Full İzle... Fox TV'nin cumartesi günleri yayınlanan programı Memet Özer ile Mutfakta sevilerek takip edilmeye devam ediyor. Ünlü şef Memet Özer'in lezzetli tariflerini izlerken bir yandan da konukları ile hoş sohbeti ile eğlenceli bir vakit geçireceksiniz. 359.Bölümü ile 29 Mayıs Cumartesi saat 11:15'ten itibaren Fox TV'de yayınlanacak Memet Özer ile Mutfakta izleyicisi ile buluşacak.


 

Memet Özer, ünlü konuklarını mutfağında ağırlarken bir yandan güncel sohbetler ediyor, bir yandan da lezzetli yemek tarifleri sunuyor. Memet Özer ile Mutfakta'nın bu haftaki konukları Cannsu Canan Özgen ve eşi Eren Eryüz oluyor.

 

MEMET ÖZER İLE MUTFAKTA 29 MAYIS CUMARTESİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ


 

CANSU CANAN ÖZGEN KİMDİR?

Türk televizyon sunucusu, gazeteci ve yazar Cansu Canan Özgen, 23 Eylül 1989 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi.
 
Anne tarafından Erzurumlu baba tarafından Selanik göçmeni bir aileden gelmektedir. İTÜ Maden Mühendisliği Bölümü mezunudur. BJK TV'de başladığı sunuculuk kariyerinde daha sonra Habertürk TV'ye geçmiş, burada çalıştığı 2013-2018 yılları arasında haber kuşaklarında sunuculuk yapmış, ayrıca gizem-strateji ve tarihsel konuların ele alındığı "Öteki Gündem" programı ile ekranlara gelmiştir. 2018'de Habertürk TV'den ayrılarak A Haber Kanalı'na geçerek bir süre hafta sonu haber kuşaklarını sunan Özgen 2019 yılının başından itibaren aynı yayın grubuna bağlı A Para kanalına geçerek Cuma geceleri yayınlanan "Gündem Dışı" programıyla ekranlara gelmeye devam etmiştir. 1 Ağustos 2019'da A Para kanalından ayrılan Özgen, TV8'e geçerek "8'de Bugün" programıyla ekranlara gelmeye başlamıştır.

 
Sunuculuk kariyeri dışında bireysel olarak ve sanat tarihçisi Talha Uğurluel ile birlikte kitaplar yazıp yayınlayan Cansu Canan Özgen ayrıca birçok kitap semineri ile fuarda konuşmacı olarak yer almıştır.
 
Özel yaşamı

 
9 Şubat 2020'de bir süredir beraber olduğu eski basketbol oyuncusu ve Gaziantepspor basketbol takımı yardımcı antrenörü olan Erden Eryüz ile nişanlanmışlar bir süre sonra çift 15 Temmuz 2020'de evlenmiştir.
 

ERDEN ERYÜZ KİMDİR?

Erden Eryüz, (d. 1 Mart 1980, İstanbul), Eski Türk basketbol oyuncusu ve antrenör. Türkiye Basketbol Ligi takımlarından Beşiktaş, Erdemirspor, Royal Halı Gaziantep ve Gaziantep Basketbol Kulübü takımlarında oyun kurucu olarak oynamıştır. Boy 1.88 cm'dir.

Basketbola 1999'da profesyonel olarak 19 yaşında Beşiktaş’ta başlayan Eryüz sonra sırasıyla; 2004-2006 arasında Erdemirspor, 2012-2016 arasında Royal Halı Gaziantep ve son olarak 2016-2018 yılları arasında Gaziantep Basketbol Kulübü takımlarında oynadıktan sonra aktif spor yaşamını noktalamıştır. 2019 yılından itibaren Gaziantep Basketbol Kulübü'nün yardımcı antrenörü olarak görev yapmaktadır.

Eryüz 1 Mart 1980'de İstanbul'da doğdu. 9 Şubat 2020'de televizyon sunucusu Cansu Canan Özgen ile nişanlanmışlar daha sonra çift 15 Temmuz 2020'de evlenmiştir.


dini sohbetler dini sohbet islami sohbetler islami sohbetler defacer hacker blog islami radyo oyuncu forumu türk takipci satın al