Sosyal Medya

Müge Anlı 23 Nisan Cuma Tek Parça Full İzle

Müge Anlı 23 Nisan Cuma Tek Parça Full İzle.... Müge Anlı ile Tatlı Sert Son Bölüm İzle.... ATV'nin vazgeçilmez programı haline gelen ve yayınlandığı yıllardan beri faili meçhul cinayetleri ortaya çıkaran, kayıpları bulan, küsleri barıştıran bir program olan Müge Anlı ile Tatlı Sert yeni bölümleri ile ekrana gelmeye devam ediyor. Sevilerek ve beğenilerek izlenen Türkiye'nin gündeminden düşmeyen Müge Anlı'da bu hafta neler yaşanacak. Hafta içi her gün saat 10:00'dan itibaren ATV'de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert'te yine birbirinden önemli gelişmeler yaşanacak.


 

Ragıp Savaş ve eşi canlı yayında. Ragıp Bey’in eşi, annesi Sevinç Avcılar’ın hemşire olduğunu, çocukları çok sevdiğini, yardım etmek istediklerini belirterek stüdyoya getirdikleri tabletleri çocuklara ulaştırmasını Müge Anlı’dan rica etti. Üç çocuk annesi 40 yaşındaki Lütfiye Gündüz nerede? Eşinden boşanan kadına 8 yıldır ulaşılamıyor. Müge Anlı, 8 yıldır Lütfiye Hanım’dan hiçbir şekilde devlet kaydında bir kayıt olmadığını söyledi. 

Lütfiye Hanım’ın Eski Eşi Duran Özdemir telefon hattında, Duran Bey, polisin kafatası bulduk falan demediğini, savcılığa gittiğini, ifade verdiğini sonra serbest bırakıldığın zaten suçsuz olduğunu ileri sürdü. Sahte gelin ''anneanne'' suç makinesi çıktı. Senem'in annesinin 24 ayrı suçtan kaydı bulunuyor. Yaşar Bey’i dolandırdığı iddia edilen Raziye Hanım’ın UYAP kayıtlarına göre, 24 tane fuhuş, fuhuşa aracılık, fuhuşa trafik ve yer teşkil etme, fuhuş çetesi sebebi ile yargılanmış olduğunu açıkladı.

Raziye Hanım’ın cezaevine 2019 yılında girip 2020’de denetimli serbestlik ile çıktığını, suç kayıtlarının hepsinin Aksaray’da olduğunu ekledi. Senem Hanım’ın ablası Hayriye Anaç 4.5 G İle canlı yayına bağlandı. Annesinin bu hataları eskiden yaptığını, yeni yapmadığını, kendileri kötü yola düşmesin diye annesinin çalıştığını, o zamanlar öyle olduğunu savundu. Bir tarafta karısı, diğer tarafta kızı ve torunu... Arif Kum, ''sahte gelin'' iddiaları için ne diyor?
  3 kez dolandırılan Halil'in dedesi canlı yayında...  13 aydır kayıptı, bir saatte bulundu. Kayıp Havva Akpınar canlı yayında...


 

MÜGE ANLI İLE TATLI SERT 23 NİSAN CUMA İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

dini sohbetler dini sohbet islami sohbetler islami sohbetler defacer hacker blog islami radyo oyuncu forumu türk takipci satın al