Sosyal Medya

Müge Anlı ile Tatlı Sert İzle Tek Parça Full 19 Mayıs Çarşamba

Müge Anlı ile Tatlı Sert İzle Tek Parça Full 19 Mayıs Çarşamba.... ATV'nin vazgeçilmez programı haline gelen ve yayınlandığı yıllardan beri faili meçhul cinayetleri ortaya çıkaran, kayıpları bulan, küsleri barıştıran bir program olan Müge Anlı ile Tatlı Sert yeni bölümleri ile ekrana gelmeye devam ediyor. Sevilerek ve beğenilerek izlenen Türkiye'nin gündeminden düşmeyen Müge Anlı'da bu hafta neler yaşanacak. Hafta içi her gün saat 10:00'dan itibaren ATV'de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert'te yine birbirinden önemli gelişmeler yaşanacak.


 

Akkuş ailesinin kızıyla ilgili sıcak gelişme. Hastane bahçesinde çeyrek yüzyıl önce evlatlık verilen hiç görmedikleri kızları bulundu. Müge Anlı, Yılmaz Bey ve Fatma Hanım’ın kızının bulunduğunu açıklayarak kızın bir tane de çocuğu olduğunu, evli olduğunu belirtti ve kızın evlat edinildiğini bilmediği bu sebeple de araya giremediğinin bilgisini verdi. Eşinin amcasıyla 13 gün önce kayıplara karışan 40 yaşındaki Seda Aksu'yu aranıyor…

Seda Hanım’ın babası Ömer Mercan, kızının oğluna ben gidiyorum deyip çıkıp gittiğini söylerken annesi Arzu Hanım, kızının evliliğinde çok çektiğini, eşinin tarafının oğlunu bile kızından uzaklaştırdığını söylediğini aktardı.

Bir şehir… İki kayıp… Üç kadın… Tanık beyefendi, Şehnaz Hanım’ın pazartesi sabah gelip, abi telefon tuşları çalışmıyor ben Nevşehir’e gideceğim dediğini, telefonu düzelttiğini ama yine de duyduğuna göre Şehnaz Hanım’ın o akşam Nevşehir’e gidip bir adamla görüldüğünü aktardı.

 


 

 

MÜGE ANLI İLE TATLI SERT 19 MAYIS ÇARŞAMBA İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ


dini sohbetler dini sohbet islami sohbetler islami sohbetler defacer hacker blog islami radyo oyuncu forumu türk takipci satın al