Sosyal Medya

Müge Anlı ile Tatlı Sert Son Bölüm İzle 15 Nisan Perşembe

Müge Anlı ile Tatlı Sert Son Bölüm İzle 15 Nisan Perşembe.... ATV Müge Anlı ile Tatlı Sert Tek Parça Full İzle... ATV'nin vazgeçilmez programı haline gelen ve yayınlandığı yıllardan beri faili meçhul cinayetleri ortaya çıkaran, kayıpları bulan, küsleri barıştıran bir program olan Müge Anlı ile Tatlı Sert yeni bölümleri ile ekrana gelmeye devam ediyor. Sevilerek ve beğenilerek izlenen Türkiye'nin gündeminden düşmeyen Müge Anlı'da bu hafta neler yaşanacak. Hafta içi her gün saat 10:00'dan itibaren ATV'de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert'te yine birbirinden önemli gelişmeler yaşanacak.


 

Müge Anlı, Arif Alagöz’ün cezaevinde bulunduğu bilgisini verdi. Müge Anlı Frankfurt’tan bir Türk komiserin ihbarda bulunduğunu aktardı. Frankfurt’ta Görevli Komiser Telefon Hattında, Beyefendi, 5 Nisan’da bir hırsızlık olayı olduğunu, çanta çalındığını ve görüntülerde Arif Bey’i gördüklerini, 2 gün sonra tutukladıklarını, mahkeme olana kadar tutuklu kalacağını, 6 aya kadar çıkabileceğini belirtti. İstanbul Silivri’de kaybolmuştu, arkadaşının evinde ölü olarak bulundu. Apartman sakinleri konuştu.

Gece televizyonların kırıldığını, çoğu şeyin yerlerde olduğunu, kapıların zorlandığını iddia ederken apartman görevlisi ise, gece Neşet Bey’in abisinin kendisini arayıp kapıyı açtırdığını, Adem Bey’i o şekilde ölü olarak gördüklerini belirtti.

Mehmet Pehlivan 10 gün önce Konya’da kayboldu. Eşi, Mehmet Bey’in Ahmet Bey’in kapısına bile gidip paramı geri ver dediğini ama Ahmet Bey’in vermediğini, kesinlikle o adamdan şüphelendiğini vurguladı ve Ahmet Bey’i aradığını cevap vermediğini sözlerine ekledi. Galerici Ahmet Bey canlı yayında…

9 çocuk sahibi Fadime Arslan neden öldü? Yaşlı kadının oğlu konuştu…

 

MÜGE ANLI İLE TATLI SERT 15 NİSAN PERŞEMBE İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ


dini sohbetler dini sohbet islami sohbetler islami sohbetler defacer hacker blog islami radyo oyuncu forumu türk takipci satın al