Sosyal Medya

Müge Anlı Programa Katılan Şüpheli Alaaddin'i Fırçaladı! Hadi Ordan

Müge Anlı Programa Katılan Şüpheli Alaaddin'in Fırçaladı! Hadi Ordan.... ATV'nin sevilerek ve beğenilerek izlenen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert'te yine çok önemli bir an yaşandı. Şüpheli isim olarak programa katılan Aleaddin Bakal'ın alacakları arayarak dolandırıldıklarını anlatırken, "Çık buraya gel" diyerek cevap verince Müge Anlı patladı! "Programımı kimseyi tehdit etmen için kullanmana izin vermem!" diyerek sert çıkan Müge Anlı "Hadİ oradan!" diyerek kızdı.


 

69 yaşındaki Hüseyin Kök Kastamonu'da yaşıyor. 15 gün önce ormanda kayıp olduğu düşünülen Hüseyin Kök için jandarma bir yandan arama çalışmaları yaparken, bir yandan da Müge Anlı'nın programında konuşuluyor.

Hüseyin Kök'ün torunu Aleaddin Bakal ise köylülerin ve yakınlarının şüphelendiği isim olarak konuşuluyor. 9 Haziran'da yayınlanan programa katılan Aleaddin Bakal için Müge Anlı'ya telefon yağdı. Kendilerinden canlı hayvan aldığını ve parasını ödemediğini söyledikleri Aleaddin ise çık gel programa çık gel şeklinde katılımcıları tehdit eder vari konuşunca Müge Anlı'dan sert tepki aldı.

Programımı alet ettirmem!

Aleaddin'in tavırları sonrasında Hadi Oradan diyerek çıkışan Müge Anlı "buradan başkasını tehdit etmene izin vermem" diyerek konuştu. Bu programa katılarak nasıl biri olduğunu gösterdin diyen Müge Anlı daha sonrasında ise aniden reklama gitme kararı aldı.

dini sohbetler dini sohbet islami sohbetler islami sohbetler defacer hacker blog islami radyo oyuncu forumu türk takipci satın al