Sosyal Medya

Müge Anlı'da Fidan Arslan Kimdir? Kaç Yaşında? Nereli?

Müge Anlı'da Fidan Arslan Kimdir? Kaç Yaşında? Nereli?.... 88 yaşındaki kadına dayak görüntüleri sonrasında Müge Anlı'da aile canlı yayına katıldı. Gelininden dayak yediği için ölmüş olabileceği iddiaları ile gündeme gelen Fadime Arslan'ın haberi 2 gün önce medyaya yansımıştı. Haberlerde adı geçen küçük gelin Fidan Arslan dayak görüntülerini çeken kişi idi. Müge Anlı'ya da katılan Fidan Arslan merak edilen ve araştırılan isimlerden oldu.


 
Selendi ilçesi merkezine 25 kilometre mesafedeki kırsal Rahmanlar Mahallesi'nde, oğlu İdris Arslan ve ailesiyle yaşayan 9 çocuk, 25 torun sahibi Fadime Arslan, 11 Mart'ta yaşamını yitirdi. Son 6 aydır yaşlılığa bağlı sağlık sorunları olduğu, yürüme ve görme güçlüğü gibi sorunları bulunduğu öğrenilen Arslan, Rahmanlar Mahalle mezarlığında toprağa verildi. Arslan'ın ölümünün ardından torunun eşi tarafından çeşitli tarihlerde çekildiği belirlenen görüntüler ortaya çıktı. Görüntülerden Arslan'a gelini F.A. tarafından şiddet uygulanıp, kötü muamelede bulunulduğu belirlendi.
 

'KENDİMİ TUTAMAYIP, KÖTÜ MUAMELEDE BULUNDUĞUM OLDU'


 
Görüntülerin ortaya çıkmasının ardından jandarma F.A.'yı gözaltına aldı. F.A., ifadesinde, 40 yıldır kayınvalidesine kendisinin baktığını belirtip, "Altına kaçırıyor. Bana hakaretler ediyordu. Sinir hastasıyım. Kendimi tutamayıp, kötü muamelede bulunduğum oldu. Gelinim kumpas kurup, bu görüntüleri çekmiş" dedi.
 
F.A., ifadesinin ardından savcılığın talimatıyla serbest bırakıldı. Konuyla ilgili Selendi Cumhuriyet Başsavcılığı'nca soruşturma başlatıldı. Soruşturma kapsamında, 3 Nisan'da saat 08.00 sıralarında mezarı açılan Arslan'ın cesedi, incelenmek üzere İzmir Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi.

 

FİDAN ARSLAN KİMDİR?

88 yaşındaki Fadime Arslan'ın gelini tarafından dövüldüğü görüntüleri medyaya düştü. Görüntüleri çeken kişi ise Fidan Arslan oldu. Aslen Mardinli olan Fidan Arslan Manisa'ya gelin gitti. 18 yaşında olan Fidan Arslan kaynanası ile birlikte yaşıyordu. Geçtiğimiz gün video çeken Fidan Arslan 88 yaşındaki F.A'ya yapılan şiddeti anlatmıştı. Müge Anlı'ya katılan Fidan Arslan'ın ise 88 yaşındaki ebesinin ölümünden sonra elbiselerini giyerek oynadığı görüntüler Müge Anlı'ya damga vurdu. Görüntüler için Fidan Arslan kaynanasının bunu kendisine zorla yaptırdığını söyledi.

dini sohbetler dini sohbet islami sohbetler islami sohbetler defacer hacker blog islami radyo oyuncu forumu türk takipci satın al