Sosyal Medya

Müge Anlı'da Özden Kum Kimdir? Müge Anlı Sahte Gelin Skandalı!

Müge Anlı'da Özden Kum Kimdir? Müge Anlı Sahte Gelin Skandalı!.... Müge Anlı'da son günlerde tartışılan konulardan olan sahte gelin skandalında ismi geçen aracı kadın Özden Kum canlı yayına katıldı. Birçok kişi tarafından yakından takip edilen olay ve aracı olan Özden Kum merak ediliyor.


 

Bir köyde evlilik vaadiyle dolandırılan üç damat. Sahte gelinlerle tanıştılar 183 Bin liraları gitti...

Üvey anneanne evlilik dolandırıcısı mı? Senem Hanım’ın kızı Dilan Kartal ve Özden Kum stüdyoya geldi, Özden Hanım kızının sürekli gelip anne Halil’i evlendirelim dediğini, o sebeple kız aradıklarını anlattı. Özden Hanım, Halil Bey’e anne ve babası ile Antep’e kız bakmaya gittiklerini, beğenmeyip geri döndüklerini belirterek ikinci kez gidip Senem Hanım’ı getirdiklerinde yanlarında Halil Bey’in annesinin olmadığını vurguladı. Özden Hanım toplam dolandırılan 150.000 TL’yi görmediğini, bilmediğini söyledi fakat Mehmet Bey, her ne kadar Özden Hanım görmemiş olsa da Güler Hanım ile kendisini tanıştıranın Özden Hanım olması sebebi ile güvenip parayı verdiğini iddia etti. Özden Hanım bunları iyi niyetten yaptığını tekrarladı.

25 yaşındaki Halil Kurt, 2. Kez dolandırıldı. İki ayrı sahte geline evlilik vaadiyle 100 Bin Lira kaptıran Halil, üvey anneannesini suçluyor... Üvey anneannesi tarafından mı dolandırıldı? Üvey anneanne canlı yayında...  Özlem Hanım, Halil Bey’e hiç hanım bulamadıklarını, Antep’te adetin böyle olduğunu, oradan kız baktıklarını anlatıp böyle kızlarımız Antep’te oldukları için oradan kız aradık söyleminde bulundu. Özlem Hanım, orada 20.000 TL dolandırıldıklarını, kızın gelmediğini belirtti.


dini sohbetler dini sohbet islami sohbetler islami sohbetler defacer hacker blog islami radyo oyuncu forumu türk takipci satın al