Sosyal Medya

Mustafa Cengiz GS TV Açıklamaları 13 Nisan

Mustafa Cengiz Galatasaray TV Açıklamaları.... Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz'in GS TV'ye yaptığı açıklamalar gündeme bomba gibi düştü. Son zamanlarda Galatasaray'da yaşanan puan kayıpları ile şampiyonluk hayallerinin suya düşmesinin faturası kime kesilecek merak edilirken Başkan Mustafa Cengiz'den flaş bir çıkış geldi. Cengiz "Galatasaray'ın ayağa kalkması gerek, futbolcular umursamıyor" açıklamalarında bulundu.


 

İŞTE MUSTAFA CENGİZ'İN ÇOK KONUŞULACAK AÇIKLAMALARINDAKİ O KISIM:

Galatasaray yarıştaysa, seyir değeri var. Bazılarını yarışta tutmaya devam etsinler. İp Galatasaray'ın elinde. Biz oynamalıyız. Yedlin orada sakatlandığında, başında 10 futbolcu olmalıydı. Bir golümüz verilmediğinde, 10 futbolcumuz itiraz etmeliydi.  Galatasaray'ın ayağa kalkması gerek. Özellikle futbolcuların haysiyet ve şereflerini hatırlamaları gerek. Türkiye'nin en büyük camiasını temsil ediyorlar. Ölümüne mücadele etmeleri gerekir. Futbolcularımız neden bunu yapmıyorlar? Adamın ipinde değil. Profesyonelce bakıyorlar. Primlerine bakıyorlar. Ben bunu böyle görüyorum. Türk futbolcular nerede o zaman? Ben orada izlerken çıldırıyorum.
 
 
Çok doluyum ama kimsenin kalbini kırmak istemiyorum. Korktuğumu zannediyorlar. Haksızlıktan, iftiradan korkarım. Yanlış yaptıysam özür dilerim, bu beni küçültmez. Ne TFF, ne MHK, ne Fenerbahçe, ne de Beşiktaş'ın mücadelesinden korkmuyorum. Yandaşlar beni bin kere kanser ederler.

dini sohbetler dini sohbet islami sohbetler islami sohbetler defacer hacker blog islami radyo oyuncu forumu türk takipci satın al