Sosyal Medya

Mutfağım Şahane 3 Haizran Perşembe Son Bölüm İzle Kanal 7

Mutfağım Şahane 3 Haizran Perşembe Son Bölüm İzle Kanal 7... Mutfağım Şahane Tek Parça Full İzle.... Kanal 7'nin sevilerek ve beğenilerek izlenen programı Mutfağım Şahane yeni bölümleri ile ekranlara gelmeye devam ediyor. Birbirinden lezzetli yemekler ve meraklandıran bölümleri ile izleyenlerin vazgeçilmezi olan Mutfağım Şahane 3 Haziran Perşembe saat 14:20'den itibaren yayınlanacak.


 

Kanal 7 ekranlarının sevilen ikilisi Özlem Tunca ve Yasin Esirgenç, Mutfağım Şahane programında bu bölüm İznik'ten birbirinden güzel lezzetlerle ekrana geldi. Programda sütlü nuriye, yumurta dolması, mısır ekmeği, sütlaç, çiğ börek, lokma, mendil böreği, kuskus ve peynirli borani tariflerine yer verildi.

Yıllardır yaptıkları programlarla izleyicinin beğenisini kazanan Özlem Tunca ve Yasin Esirgenç, Mutfağım Şahane ile ekranlardaki yerini alıyor. Balıkesir’in höşmerimi, Kayseri’nin mantısı, Trabzon’un muhlaması… Karavanlarıyla Türkiye’yi adım adım gezen Mutfağım Şahane ekibi, yöresel lezzetleri, yöre insanlarının uygulamalı anlatımıyla izleyiciye aktarıyor.

Yasin Esirgenç ile Özlem Tunca’nın içten ve samimi sunumu, Türkiye’nin sıcak insanlarının misafirperverliğiyle Mutfağım Şahane’de yeni lezzetlere yelken açılıyor.Karavanlarıyla yurdun güzel manzaralarını yerinde gören Mutfağım Şahane ekibi lezzetli yemeklerle sofraları, benzersiz görüntülerle de ruhları şenlendiriyor.

MUTFAĞIM ŞAHANE 3 HAZİRAN İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

dini sohbetler dini sohbet islami sohbetler islami sohbetler defacer hacker blog islami radyo oyuncu forumu türk takipci satın al