Sosyal Medya

Mutfakta Türev Var 4 Haziran Cumartesi Tek Parça İzle

Mutfakta Türev Var 4 Haziran Cumartesi Tek Parça İzle.... TV8'in sevilen programı Mutfakta Türev Var yeni bölümü ile 4 Haziran Cumartesi saat 09:45'ten itibaren ekranlara geliyor. Birbirinden lezzetli tarifleri yer alacağı programda harika tatlar denenecek. Şef Türev Uludağ her hafta mutfağında farklı birini ağırlayacak! Tariflerin püf noktalarına ve eğlenceli sohbete doyulacak “Mutfakta Türev Var” TV8'de izleyicisi ile buluşacak.


 

‘’Mutfakta Türev Var’’ yeni bölümüyle 4 Haziran Cumartesi günü 09.45’te TV8’de!

MUTFAKTA TÜREV VAR 4 HAZİRAN CUMARTESİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

ŞEF TÜREV ULUDAĞ KİMDİR?

Türev Uludağ, 1987 tarihinde Adana Pozantı'da dünyaya geldi. Onu daha çok tanımamıza vesile olan lakabı ise "Dünyayı Yiyen Adam"dır. Aynı zamanda aşçılık mesleğini icra etmektedir.
 
İki kız kardeşe sahiptir. Kardeşlerinin isimleri ise İşlev ve Söylev'dir. Annesi ve babası emekli öğretmendir. Bu bilgileri ise bir röportajında kendi ağzından dile getirmiştir. Evli ve Uraz adında bir erkek çocuğa sahiptir.

 
Lisans eğitimini Uludağ Üniversitesi Turizm bölümünde almıştır. Ayrıca Craft Akamide'de Kamera Önü Oyunculuk bölümünde de eğitim görmüştür. Bu yönüyle kameralara çok hakimdir ve ekrana sıcaklığını daha iyi yansıtarak reytinglerine olumlu katkı sağlar.

dini sohbetler dini sohbet islami sohbetler islami sohbetler defacer hacker blog islami radyo oyuncu forumu türk takipci satın al