Sosyal Medya

Olimpiu Morutan Kimdir? Olimpiu Morutan Galatasaray

Olimpiu Morutan Kimdir? Olimpiu Morutan Galatasaray... FCSB takımında forma giyen ve Galatasaray'ın gündeminde olan Morutan için menajeri Florin Vulturar'dan yeni açıklama geldi.


 
Galatasaray'ın ilgilendiği isimlerden biri olan FCSB futbolcusu Olimpiu Morutan'ın menajeri Florin Vulturar, oyuncusunun transfer görüşmeleri yaptığını açıkladı.
 
Florin Vulturar transfer için görüşmelerin olduğunu söyleyerek Rumen basınına "Sizden saklamıyorum, bazı görüşmeler var. Transferin gerçekleşip gerçekleşmeyeceğini önümüzdeki günlerde göreceğiz. Galatasaray büyük bir kulüp. Morutan'ın Galatasaray'a gitmesi kariyeri açısından büyük bir adım olur. Becali'nin isteğiyle Galatasaray'ın önerdiği fiyat arasında çok büyük fark yok." şeklinde demeç vermişti.

 
Olimpiu Vasile Moruțan, FCSB için ofansif orta saha veya kanat oyuncusu olarak oynayan Rumen profesyonel bir futbolcudur. Universitatea Cluj'un genç futbolcularından biri olarak, takımdaki ilk profesyonel maçına 16 yaşında 2015 yılında çıkt
 
Doğum tarihi: 25 Nisan 1999 (22 yıl yaşında), Kaloşvar, Romanya

 
Boy: 1,72 m
 
Kilo: 71 kg

 
Şu andaki takım: FCSB (#11 / Orta saha)

dini sohbetler dini sohbet islami sohbetler islami sohbetler defacer hacker blog islami radyo oyuncu forumu türk takipci satın al