Sosyal Medya

Recep İvedik 2 Ne Zaman, Nerede Çekildi? Oyuncuları Kimler?

Recep İvedik 2 Ne Zaman, Nerede Çekildi? Oyuncuları Kimler?.... TV'de yayınlanan komedi filmlerinden olan Recep İvedik 2 merak edilen ve araştırılanlardan oldu. Recep İvedik serisinin en sevilenlerinden olan Recep İvedik 2 nerede çekildi? Ne zaman çekildi? İşte ayrıntılar:


 
2009 yılında yayınlanan Recep İvedik 2 birçok kişi tarafından sinemada izlenmiştir.
 
RECEP İVEDİK 2 FİLMİ KONUSU NEDİR?

 
Recep'in tek yakını, kıllı, yaşlı ve zamanını PlayStation oynayarak geçiren babaannesidir. Babaannesi Recep'in yaşadığı sarhoş, aylak ve avare hayatı bırakıp iş bulmasını, evlenmesini ve saygınlık kazanmasını ister. Recep babaannesinin isteklerini yerine getirmek için harıl harıl iş aramaktadır. Recep İvedik her işe gider, gittiği işlerde de ortalığı birbirine katar. Kuzeni Hakan'ın yakın çevresi çok geniş olduğu için sahip olduğu iş yerinde ona yeni bir iş verir. Torpilli Recep, bir yandan iş yerinde çeşitli maceralar yaşarken bir yandan da işi öğrenecektir.
 
RECEP İVEDİK 2 OYUNCULARI

 
Recep İvedik
Gülşen Özbakan
Efe Babacan
Çağrı Büyüksayar
Asiye Dinçsoy
Zeynep Çamcı
Aysan Sümercan
Müjde Uzman
 
NEREDE ÇEKİLDİ?

 
Recep İvedik film serisi birçok farklı mekanda çekimlerini yapmıştır. İlk filmin çekimleri Recep'in yaşadığı mahalle olan Güngören ve Antalya Manavgat'ta Titreyengöl mevkiinde bulunan bir otelde gerçekleştirilmiştir.
 
Recep İvedik 2 ve 3 filmlerinin çekimleri için İstanbul'da çeşitli mekanlar kullanılmıştır. Recep İvedik 4 filminin çekimlerinin bir bölümü Bağcılar'da İnönü Mahallesi'nde, diğer kısmı ise Maldivler'de yer alan Robinson ve Fun adalarında gerçekleştirilmiştir.

 
Serinin son filminin çekimleri ise İstanbul, Antalya ve Üsküp'te tamamlanmıştır. Filmin Antalya çekimleri Belek beldesindeki beş yıldızlı bir otelde yapılmıştır.

dini sohbetler dini sohbet islami sohbetler islami sohbetler defacer hacker blog islami radyo oyuncu forumu türk takipci satın al