Sosyal Medya

Redmi 10'un tüm özellikleri sızdırıldı!

Redmi 10'un tüm özellikleri sızdırıldı!.... Xiaomi, bir süredir sızıntılarla etrafta dolanan Redmi 10 modelinin özelliklerini yanlışlıkla sızdırdı. İşte bütün detayları ile Redmi 10!


 
Akıllı telefon pazarında en çok modele sahip üreticilerden biri olan Xiaomi, yeni bütçe dostu telefonlarla gündeme gelmeye hazırlanıyor. Şirketin bir süre önce Redmi 10 üzerinde çalıştığına dair söylentiler olsa da cihaz hakkında net bilgi paylaşılmamıştı. Çinli üretici yanlışlıkla bütün bilgileri sızdırdı.
 
Xiaomi yanlışlıkla web sitesinde Redmi 10 modelinin özelliklerini gösteren bir yazı yayınladı. Şirket bunu fark ettiğinde anında hemen kaldırdı. Fakat iş işten geçmişti ve artık çok geçti. Bazı kaynaklar bu paylaşımın ekran görüntülerini aldı ve tüm ayrıntılar ortaya çıktı.

 
İşte Redmi 10 Tüm Özellikleri
Xiaomi'nin önümüzdeki günlerde piyasaya süreceği bütçe dostu Redmi 10 modeli, önceki Redmi 9'a kıyasla büyük yükseltmelere sahip olacak. Özellikle, cihazın tasarımı görünüşte amiral gemisi modellerine benzeyecek.
 
Ekran: 6.5 inç Full HD
İşlemci: MediaTek Helio G88
Bellek: 6 GB
Depolama: 128 GB
Arka Kamera: 50 Megapiksel+8+2+2 Megapiksel
Ön Kamera: 8 Megapiksel Çözünülürlük
Pil: 5.000 mAh pil (18W hızlı şarj)
Yazılım: Android 11 MIUI 12.5
Redmi 10, ön tarafta Full HD + çözünürlüğe ve 90 Hz yenileme hızına sahip 6.5 inç ekran ile gelecek. Ayrıca, bu ekran uyarlanabilir olacak ve pil tasarrufu yapmak için kullanıma bağlı olarak değişebilecek.

 
İşlemci ve depolama tarafında ise Xiaomi, bu akıllı telefonda MediaTek Helio G88 yonga setine yer verecek. Cihaz ayrıca bunu 6 GB'a kadar RAM ve 128 GB'a kadar dahili bellek ile destekleyecek. Pil ömrü açısından, Redmi 10, 18W hızlı şarjı destekleyen 5.000 mAh pille donatılacak.
 
Kamera özellikleri şüphesiz en çok merak edilen konulardan biri. Özellikle yüksek çözünürlüklü bir lensle geleceği söylenen Redmi 10'un arkasında beklendiği gibi 50 Megapiksel ana kamera olacak. Ona 8 Megapiksel ultra geniş açılı lens, 2 Megapiksel makro ve 2 Megapiksel derinlik sensörü eşlik edecek. Cihazın ön tarafında, çentik deliği ekranına gömülü 8 Megapiksel selfie kamerası olacak.

dini sohbetler dini sohbet islami sohbetler islami sohbetler defacer hacker blog islami radyo oyuncu forumu türk takipci satın al