Sosyal Medya

Rezan Epözdemir Kimdir? Rezan Epözdemir Galatasaray

Rezan Epözdemir Kimdir? Rezan Epözdemir Galatasaray.... Galatasaray Sportif AŞ'de görev dağılımı yapıldı. Burak Elmas başkanlığındaki Sportif AŞ'de yönetim kurulunun başkan vekilleri Rezan Epözdemir ile Özen Kuzu oldu. Merak edilen isimlerden olan Rezan Epözdemir araştırılıyor. Rezan Epözdemir kimdir?


 
Peki Rezan Epözdemir kimdir, nereli? 

 
İstanbul, Fatih doğumlu olan Rezan Epözdemir baba tarafından Bitlis'lidir. İlkokulu Haznedar Abdi İpekçi İlköğretim Okulu'nda okudu. Daha sonra eğitimine Dr. Refik Saydam İlköğretim okulunda devam etti. Liseyi Osman Ülkümen Lisesi'nde okudu. Bu okuldan okul birincisi olarak mezun oldu.
 
Daha sonra Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesini 2. olarak bitiren Av. Dr. Rezan Epözdemir, yüksek lisans eğitimini ise Marmara Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Özel Hukuk Anabilim dalında tamamlayarak onur derecesi ile mezun olmuştur.

 
Akabinde Marmara Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Kamu Hukuku Anabilim dalında "Hükmün Açıklanmasının Geri Bırakılması" isimli doktora tezini başarıyla tamamlayarak yüksek onur derecesi ile Hukuk Doktoru olmuştur. İlki "Hükmün Açıklanmasının Geri Bırakılması", diğeri "Taraf Ehliyeti" olmak üzere yayınlanmış iki adet kitabı bulunan Epözdemir, çeşitli üniversitelerde öğretim görevlisi olarak ders vermektedir.
 
İş, Sanat ve Spor dünyasından birçok önemli ismin vekilliğini yapan Av. Dr. Rezan Epözdemir, birçok alanda dava takibi yapmakta ve önemli şirketlere hukuk danışmanlığı yapmaktadır.

dini sohbetler dini sohbet islami sohbetler islami sohbetler defacer hacker blog islami radyo oyuncu forumu türk takipci satın al