Sosyal Medya

Sadakatsiz Yeni Bölüm Bugün Neden Yok? 21 Nisan Çarşamba

Sadakatsiz Yeni Bölüm Bugün Neden Yok? 21 Nisan Çarşamba.... Kanal D'nin reyting rekorları kıran dizisi Sadakatsiz çarşamba günleri izleyicisi ile buluşuyordu. Yeni bölümü ile bugün yayınlanması gereken Sadakatsiz'in yeni bölümü ekranlarda yer almadı. Tekrar bölümü yayınlanan dizi için birçok kişi araştırma yapıyor. Sadakatsiz dizisinin yeni bölümünün neden yayınlanmadığı merak konusu.


 

Sadakatsiz dizisi en son 14 Nisan Çarşamba günü izleyicilerle buluşmuştu. Bu akşam ekrana gelecek olan yeni bölümü yayın akışında bulamayan dizinin hayranları durumu merak etti. Kanal D yayın akışının ardından gözler Sadakatsiz dizisinin yeni bölüm tarihine çevrildi. Sadakatsiz dizininin yeni bölümleri için yapım şirketinden açıklama geldi. Peki, Sadakatsiz yeni bölüm neden yok? İşte cevabı:

SADAKATSİZ YENİ BÖLÜM NEDEN YOK?

 
Her çarşamba Kanal D' ekranlarında reyting rekorları kıran Sadakatsiz dizisi bu akşam seyircisiyle buluşamayacak. Sadakatsiz dizisinin setinde Covid-19 vakalarına rastlanması nedeniyle dizinin ekran macerasına kısa bir ara verildi. Yaşanan bu gelişmelerin ardından, 21 Nisan Çarşamba akşamı saat 20.00'de dizinin 26.bölümünün tekrar yayınlanacak. Sadakatsiz 27. bölüm, 21 Nisan akşamı ekrana gelmeyecek.

 
Dizinin yapım şirketi Med Yapım yaptığı açıklamada; "Daha önce paylaşmış olduğumuz sağlık problemleri sebebiyle bu hafta ne yazık ki SADAKATSİZ yayında olamayacak. İzleyicilerimizin bu durumu anlayışla karşılayacağını ümit ediyoruz." Yapılan testlerde tüm set ekibimizin ve oyuncularımızın sonuçları negatif çıkmıştır. Değerli oyuncumuz Melis Sezen evde istirahat etmekte, kıymetli oyuncumuz Burak Sergen’in ise hastanede tedavisi devam etmektedir. 28 Nisan Çarşamba günü yeni bölümümüzde görüşmek üzere..." ifadelerini kullandı.
 

21 NİSAN ÇARŞAMBA KANAL D YAYIN AKIŞI


 
07:00 Sihirli Annem
 

09:00 Neler Oluyor Hayatta? YENİ BÖLÜM


 
11:00 Yaprak Dökümü TEKRAR
 
13:15 Gelinim Mutfakta YENİ BÖLÜM

 
16:00 Arda'nın Ramazan Mutfağı YENİ BÖLÜM
 
16:45 Aşk-ı Memnu TEKRAR

 
18:45 Kanal D Ana Haber CANLI
 
20:00 Sadakatsiz TEKRAR

 
22:45 Camdaki Kız TEKRAR
 
01:45 Çok Güzel Hareketler 2 TEKRAR

 
02:30 M. Fatih Çıtlak ile Sahur Vakti CANLI
 
04:45 Arda'nın Ramazan Mutfağı TEKRAR

 
05:30 Güllerin Savaşı TEKRAR

 


dini sohbetler dini sohbet islami sohbetler islami sohbetler defacer hacker blog islami radyo oyuncu forumu türk takipci satın al