Sosyal Medya

Şampiyonlar Ligi Liverpool Real Madrid CANLI İZLE

Şampiyonlar Ligi Liverpool Real Madrid CANLI İZLE.... Şampiyonlar Ligi çeyrek final rövanşında Ozan Kabak'ın formasını giydiği Liverpool, Anfield'da Real Madrid'i konuk ediyor.


 
Real Madrid, sahasındaki ilk maçı 3-1 kazanmıştı.
 
Liverpool'da Matip, Virgil van Dijk, Jordan Henderson ve Gomez yok. Real'de ise Carvajal, Vazquez, Varane ve Sergio Ramos kadroda yok.

 
İlk 11'ler
 
Liverpool: Alisson, Alexander-Arnold, Phillips, Ozan Kabak, Robertson, Fabinho, Milner, Wijnaldum, Mane, Firmino, Salah.

 
Real Madrid: Courtois, Valverde, Militao, Nacho, Mendy, Casemiro, Kroos, Modric, Asensio, Vinicius Jr, Benzema.
 
22.00'de başlayan karşılaşma beIN Sports 1'den ve CBC Sport'tan yayınlanıyor.

 
Liverpool’da Bireysel Hatalar
 
Liverpool, geçtiğimiz hafta içi Di Stefano’da konuk olduğu Real Madrid’e 3-1 kaybetti. Bu sonuç ile tur şansını zora soktular diyebiliriz. İlk maçta özellikle Trent Arnold ve Ozak Kabak’ın yaptığı bireysel hatalar dikkat çekmişti. Liverpool’un turu geçebilmesi için, ilk maça nazaran çok daha fazla efor göstermesi gerekecek. Hafta sonu ise Premier Lig’de Aston Villa ile karşılaşan Klopp’un öğrencileri, Anfield’ta 1-0 geriye düştüğü maçta 2-1 kazanarak moral bulmuştu. Liverpool’da bu hafta Jordan Henderson, Joel Matip, Van Dijk ve Joe Gomez’in sakatlıkları devam ediyor.

 
Real Madrid Avantajlı
 
Real Madrid, ilk maçta aldığı 3-1’lik skor ile avantajı eline geçirdi. Liverpool karşısında maçın başından sonuna dek üstün bir performans gösterdiler ve haklı bir galibiyet aldılar. La Liga’da da yoluna dolu dizgin devam eden Zidaene’ın öğrencileri, geçtiğimiz hafta El Clasico’da Barcelona’yı 3-1 ile geçti ve lider Atletico Madrid ile puan farkını 1’e düşürdü. Bu hafta içi Şampiyonlar Ligi çeyrek final rövanş maçında, Liverpool ile karşılaşacaklar. Real Madrid, bugün 1-0 ya da 2-1’lik mağlubiyetlerde dahi adını yarı finale yazdıran taraf olacak. Maç öncesinde Real Madrid’te Sergio Ramos, Eden Hazard, Raphael Varane ve Daniel Carvajal sakat olan isimler.

 

MAÇI CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

dini sohbetler dini sohbet islami sohbetler islami sohbetler defacer hacker blog islami radyo oyuncu forumu türk takipci satın al