Sosyal Medya

Şans Topu 18 Nisan Pazar Sonuçları Şans Topu Sonuçları Canlı İzle

Şans Topu 18 Nisan Pazar Sonuçları Şans Topu Sonuçları Canlı İzle.... Şans Topu'nda çekiliş heyecanı yaşanıyor. Çarşamba ve Pazar günleri olmak üzere haftanın iki günü düzenlenen Şans Topu'nda bu akşamki çekiliş saat 20.30'de gerçekleştiriliyor.


 

Şans Topu çekilişi bu akşam saat 20:30’da gerçekleştirilecek. Her hafta Şans Topu çekilişleri çarşamba ve pazar günleri düzenleniyor. Şans oyununu oynayanlar heyecanla kazandıran numaraların açıklanmasını beklemeye başladılar. 18 Nisan Şans Topu sonuçları canlı yayında düzenlenen çekilişin ardından açıklanır açıklanmaz aşağıdaki link üzerinden biletinizi sorgulayabilirsiniz.

Şans Topu çekiliş sonuçları açıklandı. Milli Piyango İdaresi tarafından canlı yayında açıklanan Şans Topu çekiliş sonuçlarına göre şanslı rakamlar şöyle: 1, 3, 7, 18, 20 + 4

 


 

ŞANS TOPU SONUÇLARI SORGULAMA EKRANI-TIKLAYINIZ

 

ŞANS TOPU NASIL OYNANIR?
 
 
Şans Topu, 1 ila 34 (dahil) arasındaki beş rakamın ve 1 ila 14 (dahil) arasındaki bir rakamın sıra gözetilmeksizin doğru tahmin edilmesinden oluşur.

 
Bir oyun kombinasyonu, oyuncunun çekilişte tahmin edeceği 1 ila 34 (dahil) arasındaki beş rakamdan ve 1 ila 14 (dahil) arasındaki bir rakamdan oluşur.
 
Tek bir oyun kombinasyonunun (kolon) ücreti 2 TL’dir. Minimum oynama tutarı tek bir oyun kombinasyonun (kolon) ücretine eşittir.

 
Kazanan kombinasyon, her çekilişte iki farklı seriden çekilen rakamlardan oluşur : 1 ila 34 (dahil) arasındaki beş rakam ve 1 ila 14 (dahil) arasındaki bir rakam. Beş rakam, çekilen her bir rakam tekrar çekilişe dahil edilmeden 1 ila 34 (dahil) arasındaki rakamlardan çekilir. Sisal Şans sistemi sayesinde her bir çekiliş tahmin edilemez olup her kombinasyonun çıkma olasılığı aynıdır.
 


 

Çoklu Çekiliş seçeneği işaretlenerek birden fazla çekilişe katılınabilir.

dini sohbetler dini sohbet islami sohbetler islami sohbetler defacer hacker blog islami radyo oyuncu forumu türk takipci satın al