Sosyal Medya

Sen Çal Kapımı Yeni Bölüm Bugün Var mı? Saat Kaçta?

Sen Çal Kapımı Yeni Bölüm Bugün Var mı? Saat Kaçta?.... Fox TV'nin sevilerek izlenen dizisi Sen Çal Kapımı cumartesi günlerinin vazgeçilmezi olmuştu. Geçtiğimiz hafta yeni bölümü yayınlanmayan dizinin bu hafta yayınlanıp yayınlanmayacağı merak ediliyor. Sen Çal Kapımı bugün Fox TV'de olacak mı?


 

Sen Çal Kapımı Sezon Finali Yapacak!

Fox TV'de cumartesi günleri izleyicisi ile buluşan Sen Çal Kapımı birbirinden heyecanlı bölümleri ile ekranlara geliyordu. Ancak diziden üzücü haber geldi. Bu haftaya kadar 38 bölüm yayınlanan dizi 17 Nisan Cumartesi günü yayınlanacak 39.Bölümü ile sezon finali yapacak.

Cumartesi Gününün Yeni Dizisi Savaşçı!

Fox TV'de uzun süredir yayınlanıp yayınlamayacağı merak konusu olan Savaşçı cumartesi günleri izleyicisi ile buluşacak. Savaşçı bu Sen Çal Kapımı'dan önce yayınlanacak.

Bir Günde İki Dizi!

Fox TV'de bugün iki farklı dizi yayınlanacak. Saat 20:00'den itibaren Savaşçı ekranlara gelecek, 22:45'te ise Sen Çal Kapımı başlayacak.

Sen Çal Kapımı 39.Bölüm ile 22:45'ten itibaren Fox TV'de olacak!

Eda ve Serkan havaalanında karşılaşırlar ama hiç umulmadık bir şekilde... Serkan’ın rahatsızlığı Eda’yı derinden etkilemiştir ve zor bir karar vermek zorundadır. Diğer taraftan Selin vazgeçmemeye kararlıdır. Yaşadığı rahatsızlık ve sonrasında gelişen olaylar Serkan’ı hayatıyla ilgili radikal kararlar almaya iter. Serkan’ın yeni kararları herkesi şaşkına çevirmiştir. Eda ve Serkan aşklarına yeni bir başlangıç yapmak için aradıkları fırsatı bulabilecekler mi?

 

Sen Çal Kapımı Yeni Bölüm Bugün Var mı? Saat Kaçta?


dini sohbetler dini sohbet islami sohbetler islami sohbetler defacer hacker blog islami radyo oyuncu forumu türk takipci satın al