Sosyal Medya

Şenol Güneş EURO 2020 İtalya Maçı Sonrası Açıklamaları

Şenol Güneş EURO 2020 İtalya Maçı Sonrası Açıklamaları..... Milli Takımımız EURO 2020'nin açılış maçında Roma Olimpiyat Stadı'nda İtalya ile karşı karşıya geldi. İlk yarısı 0-0 biten maçın ikinci yarısında ise Millilerimiz İtalya karşısında etkisiz oyunu ile sahadan yenik ayrıldı.


 

EURO 2020'in ilk maçında Türkiye İtalya ile karşı karşıya geldi. Umudumuz olan Millilerimiz İtalya karşısında etkisiz bir oyun sergiledi. En azından 1 puan alarak büyük avantaj elde etmesi gereken takımımız sahadan üzgün ayrıldı.

İlk dakikalarında her iki takım da dağınık bir oyun sergilerken orta alanda daha çok top çevirme şeklinde geçti.

Birkaç pozisyonda penaltı tartışmaları yaşandı. Bir pozisyonda VAR incelemesi de yapan hakem devam kararı verirken birçok izleyici İtalya'nın penaltı kullanması gerektiğini belirtti.

Maçın ilk yarısında Uğurcan Çakır'ın net gol pozisyonu kurtarması sevindirici idi ancak Uğurcan'ın topu oyuna sokarken başarısız kullanışları dikkat çekti. Özellikle 3.golde de Uğurcan Çakır'ın topu oyuna sokarken yaptığı hatadan gol yememiz üzücü oldu.

Defansta büyük hatalar!

Defans için ilk yarıda büyük mücadele veren oyuncularımız bazı poziyonlarda ise ufak hatalar yaptı. Çağlar'ın topu iyi kullanamaması dolayısıyla birkaç kez top kaybı yaparak kontra atak yememiz de dikkat çeken eksiklerdendi.

İlk golde ise İtalyanların ceza sahamızda çok rahat top çevirmesi sonucun Merih'in kendi kalesine gol atması morallerimizi bozdu.

İŞTE ŞENOL GÜNEŞ'İN MAÇ SONU AÇIKLAMALARI:

Şenol Güneş: Golü daha geç yeseydik, belki daha savaşçı bir oyunumuz olurdu.

Şenol Güneş: Daha üstün bir rakip vardı. Temposu, teknik kapasitesi daha iyiydi. Biz de savunmadan çıkarken top kayıpları yaparak daha mahkum oynamaya başladık. Bizden daha iyi bir takıma kaybettik. Onlar ne kadar iyiyse, biz de o kadar kendi oyunumuzun gerisinde kaldık.

Şenol Güneş: Açılış maçında ev sahibiyle oynadık. Beklentimiz güzel bir oyundu ama rakip bizden daha üstündü. İlk yarıda kontrollü oynamaya çalıştık ama rakibin baskısından çıkamadık.

dini sohbetler dini sohbet islami sohbetler islami sohbetler defacer hacker blog islami radyo oyuncu forumu türk takipci satın al