Sosyal Medya

Sergen Yalçın Ankaragücü Maç Sonu Açıklamaları 16 Nisan Cuma

Sergen Yalçın Ankaragücü Maç Sonu Açıklamaları 16 Nisan Cuma.... Süper Lig'de şampiyonluk yarışında önde giden Beşiktaş evinde Ankaragücü'nü ağırladı. 2-0 öne geçtiği maçta 2 penaltı golü ile 2-2 beraberlikle sahadan ayrılan Beşiktaş bir avantaj tepti. Maç esnasında hakemlerle diyalogu dikkat çeken Sergen Yalçın'ın maç sonrasında yapacağı açıklamalar da merak ediliyor. Sergen Yalçın Ankaragücü maçı sonrasında hangi değerlendirmelerde bulundu?


 
Beşiktaş ile Ankaragücü Vodafone Park'ta karşı karşıya geldi. Müsabakayı 2-2 sona erdi.
 
Karşılaşmaya etkili başlayan Beşiktaş'ta, N'Koudou 5. dakikada penaltı vuruşunda yararlanamadı. İyi oyununu sürdüren siyah-beyazlı ekip, 45. dakiadka Kulusic'in kendi kalesine attığı golle ilk yarıyı 1-0 önde tamamladı.

 
Beşiktaş, 52. dakikada Kulusic'in 2. kez kendi kalesine attığı golle farkı açtı: 2-0. Ankaragücü, Paintsil'in 65. ve 90+2. dakikada penaltıdan kaydettiği golle skora eşitliği getirdi: 2-2. Karşılaşma 2-2 sona erdi.
 
Beşiktaş bu sonuçla puanını 71'e, Ankaragücü ise 37'ye çıkardı.

 
Beşiktaş gelecek hafta deplasmanda Sivasspor'la karşılaşacak. Ankaragücü ise Denizlispor'u konuk edecek.
 

MAÇ SONU AÇIKLAMALARI

Sergen Yalçın'ın maç sonu yayıncı kuruluşa açıklamaları şu şekilde:

 
Kendi sahamızda kesin galibiyet istiyorduk. Bu oyun kağıt üzerinde değil, sahada oynanan bir oyun. Özellikle 2-0'dan sonraki performansımız beklenenin çok aşağısında. Rakibin oynamasına, pozisyon bulmasına müsaade ettik. Futbolda tabii ki bu tarz oyunlar var. Kazanacak futbolu oynamadığımızı düşünüyorum. 

 
Her şeye rağmen rakip takımdan iki oyuncunun kırmızı kart görmesi gerekirdi. Kasımpaşa maçında olduğu gibi hakem atmadı diye, atılması gerkeen oyuncu çıkardılar ama bu sebeplere sığınamayız. 

dini sohbetler dini sohbet islami sohbetler islami sohbetler defacer hacker blog islami radyo oyuncu forumu türk takipci satın al