Sosyal Medya

Sergen Yalçın Sivasspor Maç Sonrası Açıklamaları 20 Nisan

Sergen Yalçın Sivasspor Maç Sonrası Açıklamaları 20 Nisan.... Süper Lig'de lider Beşiktaş Sivas'a konuk oldu. Son haftalarda yaşadığı puan kayıpları ile arasındaki puan farkını koruyamayan Beşiktaş bugün de Sivas'ta 2 puan bıraktı. Puan kayıpları ile taraftarını üzen Beşitakş'ta maç sonrası açıklamaları merak ediliyor. Sergen Yalçın maçtan sonra neler söyledi?


 
Sivasspor ile Beşiktaş, Yeni Sivas 4 Eylül Stadı'nda karşı karşıya geldi. Müsabaka 0-0 sona erdi.
 
Karşılaşmada iki ekip de girdiği gol pozisyonlarını değerlendiremedi ve maç 0-0 berabere bitti.

 
Beşiktaş bu sonuçla puanını 72'ye, Sivasspor ise 51'e çıkardı.
 
Beşiktaş gelecek hafta Kayserispor'u konuk edecek. Sivasspor ise deplasmanda Denizlispor'la karşılaşacak.

 

Sergen Yalçın: Puan kayıpları olabilir. Zaten Sivas, zor bir deplasman. Burada muhtemel bir beraberlik planlarımız içerisinde vardı. Biz, aslında geçen hafta kazanmamız gereken maçı kazanamadık.

Sergen Yalçın: Aboubakar'ı kaybettik büyük ihtimal. Larin de sakatlandı. Keyfime çıkarmadım Larin'i. Sakatlandığı için çıkardım. Bazı oyuncu değişikliklerine ilişkin ben açıklama yapmama rağmen özellikle eleştiriler çok saçma oluyor.

Sergen Yalçın: Sahanın en iyisi herhalde Fırat Aydınus'tu. Müthiş bir maç yönetti bence. Benim de çok beğendiğim bir hakem.

Sergen Yalçın: İlk yarı çok tutuktuk. Rakip de fazla bir şey yapmadı. İkinci yarı biraz üretmeye çalıştık. Maalesef orada da beklenti içinde olduğumuz oyuncularımız, bugün üretmekte çok geride kaldılar. Zaten maçın tamamında savunma yapan bir takımla oynadık.

Sergen Yalçın: Kimse bir şeyden vazgeçtiğimizi düşünmesin. Mücadeleden, savaştan, şampiyonluktan vazgeçtiğimiz düşünülmesin. Şampiyonluk yarışının en büyük adayı biziz. Diğerleri ikinci aday olur ancak şu anda. Fazla heveslenmesin kimse.

SERGEN YALÇIN MAÇ ÖNCESİ AÇIKLAMALARI

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Sivasspor maçı öncesi konuştu, “Sivasspor, belki de Anadolu’nun en zor deplasmanı” dedi. Sergen Yalçın, Rıza Çalımbay’dan bahsederken de, “Kendisi camiamızın sembol isimlerinden biri. İnşallah öyle kalır” ifadelerini kullandı.
 

‘KAZANIP AVANTAJIMIZI KORUMAK İSTİYORUZ’


 
Sivasspor maçı öncesi soruları yanıtlayan Sergen Yalçın, “Taraftarımızın yanımızda olması mutluluk verici. Onlarla birlikte olamasak da sevgilerini hissediyoruz. Zor bir maç. Sivasspor, ligin ikinci yarısının en formda ekiplerinden bir tanesi. Belki de Anadolu’nun en zor deplasmanı. Kazanmak bizim için çok önemli. Kazanıp avantajımızı korumak istiyoruz. Ama kolay bir maç değil. Aboubakar 3-4 gündür çalışıyor. Takıma yardımcı olmak istediğini söyledi. Sakatlıktan dönen oyuncuları sonradan koymak doğru olmuyor. Onun için başlattık” dedi.
 

‘RIZA HOCA DEĞERLİ BİR AĞABEYİMİZ’


 
Eski Beşiktaşlı ve Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay için de Sergen Yalçın, “Rıza Hoca bu ligin en tecrübeli hocalarından bir tanesi. Çalıştığı takımlarda çok başarılı olmuş bir hoca. Kendisi camiamızın da sembol isimlerinden bir tanesi. Değerli bir ağabeyimiz. İnşallah öyle kalır (gülümseyerek)” ifadelerini kullandı.

dini sohbetler dini sohbet islami sohbetler islami sohbetler defacer hacker blog islami radyo oyuncu forumu türk takipci satın al