Sosyal Medya

Şilan Karaaslan Kimdir? S/K Hukuk Bürosu Şilan Karaaslan

Şilan Karaaslan Kimdir? S/K Hukuk Bürosu Şilan Karaaslan.... Merak edilen isimlerden olan Şilan Karaaslan araştırılıyor. Şilan Karaaslan kimdir? Kaç yaşında? Nereli?


 
1995 yılında İstanbul’da doğdu. 2018 yılında Özyeğin Üniversitesi Hukuk Fakültesi bölümünden başarıyla mezun oldu. Öğrenimi sırasında “NATO MODEL ETKİNLİK SİMULASYON” projesini meydana getirerek, NATO yetkilileri ile koordinasyon kurdu ve delegatörleri bir araya getirerek simülasyon takvimi düzenledi. Aynı zamanda uluslararası alanda Almanya’da düzenlenen “German Law” üzerine eğitim aldı. Hukuk öğrenimi devam ederken Sağlık Hukuku, Sınai Mülkiyet Hukuku, İş ve Sosyal Güvenlik Hukuku konuları hakkında sertifika programlarına katılıp bunları başarı ile tamamladı. Bunun yanı sıra University of Essex tarafından düzenlenen “International Business Law” adlı sertifika programını tamamladı. 

 
Çalışma hayatına daha üniversite yıllarında başlayan Şilan Karaaslan, ilk iş deneyimine 2015 yılında Ağırmatlıoğlu Hukuk bürosunda dava departmanında çalışarak başlamıştır. 2016 yılında ise Aksu Savaş Çalışkan Beygo (ASC) avukatlık ortaklığında danışmanlık departmanında çalışarak ulusal ve uluslararası alanda  yatırımcılara danışmanlık hizmeti sunmuştur. 2019 yılında İstanbul Büyükşehir Belediyesine bağlı olarak hizmet veren Metropol Hukuk bürosunda yasal stajını tamamlamış ve İstanbul Barosuna kaydolmuştur.
 
 
2019 yılında merkezi İstanbul Anadolu yakasının kalbi olan Bağdat Caddesi’nde S/K Hukuk bürosunu kurmuştur. Halen S/K hukuk bürosunda kurucu avukat olarak çalışmaya devam etmektedir. İş birliği içinde çalıştığı yerel hukuk büroları ve güçlü bağlantıları ile İstanbul, Ankara ve Antalya başta olmak üzere Türkiye çapında hizmet vermektedir. Ayrıca müvekkillerinin ihtiyaçları doğrultusunda uluslararası alanda dünya çapında ün sahibi yabancı hukuk büroları ile de iş birliği içinde çalışmaktadır. Türkiye genelinde ve uluslararası platformlarda yatırım danışmanlığı ve yatırım yolu ile Türk vatandaşlığının genel veya istisnai yoldan kazanılması alanlarında hizmet vermektedir.
 
 
Akademik ve mesleki çalışmalarına ek olarak Şilan Karaaslan pek çok sosyal sorumluluk projesine katılmaktadır. Kadın Hakları ve Aile İçi Şiddet konulu eğitimlere katılmış ve Mor Çatı Derneğinde de faaliyet göstermiştir.

dini sohbetler dini sohbet islami sohbetler islami sohbetler defacer hacker blog islami radyo oyuncu forumu türk takipci satın al