Sosyal Medya

Şubat 2021'de vefat eden çocuk gelişimi üzerine kitaplarıyla tanınan, Mükemmel değil iyi insan yetiştirmeyi hedefleyin sözünün sahibi kimdir? Kim Milyoner Olmak İster?

ATV'nin sevilerek izlenen yarışma programı Kim Milyoner Olmak İster? uzun bir aradan sonra tekrar izleyicisi ile buluşuyor. ATV'nin yayın akışındaki yoğunluktan dolayı ara verilen program dizilerin final yapmasıyla tekrar ekranlara döndü. Kenan İmirzalıoğlu'nun keyifli sunumu ile izleyenlerin yakından takip ettiği Milyoner 9 Mayıs Pazar akşamında 933.Bölümü ile yayınlanacak. Bu bölümde yarışmacıya Şubat 2021'de vefat eden çocuk gelişimi üzerine kitaplarıyla tanınan, Mükemmel değil iyi insan yetiştirmeyi hedefleyin sözünün sahibi kimdir? sorusu soruldu.


 

 

CEVAP: DOĞAN CÜCELOĞLU

Doğan Cüceloğlu (9 Şubat 1938, Mersin – 16 Şubat 2021, İstanbul), Türk psikolog ve akademisyendir. Kişisel gelişim kitapları ve televizyon programlı ile tanınmıştır. 1980-1996 yılları arasında ABD'nin Fullerton şehrindeki Kaliforniya Eyalet Üniversitesi'nde görev yaptı; kırktan fazla bilimsel makale yayımladı. 1990'lardan itibaren Türk insanının duygu, düşünce ve davranışlarını bilimsel psikoloji kavramları ile inceleyen Türkçe kitaplar yayımladı. 1992'de yayımlanan İçimizdeki Çocuk adlı kitabı, onun en popüler kitaplarındandır. 1996'da Türkiye’ye dönerek üniversite öğrencilerine, öğretmenlere, ana-babalara ve işadamlarına yönelik seminerler, konferanslar ve atölye çalışmaları yapmıştır.


dini sohbetler dini sohbet islami sohbetler islami sohbetler defacer hacker blog islami radyo oyuncu forumu türk takipci satın al