Sosyal Medya

Süper Lig maçları oynanacak mı? Ertelenecek mi?

Süper Lig maçları oynanacak mı? Ertelenecek mi?.... Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından tam kapanma ilan edilmesinin ardından merak edilen konulardan birisi de Süper Lig maçları oldu. Süper Lig'in bitiş tarihi 17 Mayıs'a denk gelmesi ve bu süre içerisinde kalan hafta maçlarının oynanıp oynanmayacağı hususunda taraftarlar araştırma yapıyor.


 

Son dakika haberi: Türkiye'nin merakla beklediği karar açıklandı. 3 hafta boyunca tam kapanma uygulanacak. Erdoğan tüm detayları açıkladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

TAM KAPANMA KARARI
 
Tedbirlerin neticelerini yavaş yavaş almaya başladık.
 
 
Vaka sayılarımızı süratle 5 binin altına indirmemiz gerekiyor. Aksi halde ağır faturayla karşı karşıya gelmemiz kaçınılmaz.
 
 
Önümüzdeki günlerde biraz daha fedakarlık yapmamız önem arz ediyor.

 
Özel hastanelerde yoğun bakım ve aşı hizmetlerinden dolayı ücret edildiğine dair şikayetler alıyoruz. Hukuken bu hizmetler için vatandaşlarımızdan hiçbir ücret talep edilemez. İlave ücret talebiyle karşılaşan vatandaşlarımız bu durumu bildirirlerse failleri hakkında gereken işlemler derhal yapılacaktır. 

 
Muhtarlarımızın aşılarına başlayacağının müjdesini de vermek istiyorum. 

 
İŞTE ALINAN YENİ KARARLAR
 
29 Nisan 2021 yani Perşembe akşamı saat 19'dan başlayıp, 17 Mayıs 2021 Pazartesi sabah 5'e kadar sürecek şekilde tam kapanmaya geçiyoruz. Bu tarihler arasında kesintisiz sokağa çıkma kısıtlaması uygulanacaktır. İstisnalar hariç tüm iş yerleri faaliyetlerine ara verecektir.

 
Bu defa konaklama tesislerindeki rezervasyonlar, sokağa çıkma kısıtlaması ve şehirler arası seyahat için istisna teşkil etmeyecektir. 

 
SINAVLAR ERTELENDİ
 
Anaokulu, kreş, 8. ve 12. sınıflar dahil tüm kurumlarda yüz yüze eğitimlere ara verilecek, tüm sınavlar ertelenecektir.

 

Bu açıklamalar sonrasından merak edilen Süper Lig maçları için net karar henüz belli olmadı. Ancak Süper Lig maçlarının oynatılması yüksek ihtimal olarak duruyor.

dini sohbetler dini sohbet islami sohbetler islami sohbetler defacer hacker blog islami radyo oyuncu forumu türk takipci satın al