Sosyal Medya

Survivor 2021 Ne Zaman Final Yapacak? Kaç Bölüm Sonra Bitecek?

Survivor 2021 Ne Zaman Final Yapacak? Kaç Bölüm Sonra Bitecek?.... TV8'in sevilerek izlenen yarışma programı Survivor'ın ne zaman biteceği merak konusu oldu. Birçok kişi tarafından merakla ve heyecanla izlenen Survivor kaç bölüm sonra final yapacak?


 

Survivor yarışmasında 2021 sezonu da geride kalıyor.. Yarışmanın son haftalarına girdiğimiz bu dönemde elemeler pazar akşamlarına çekildi.. Geçtiğimiz hafta Batuhan'ın elenmesi ile sürpriz bir sonucun çıkmasının ardından eleme potasında artık gözler bir sonraki elemeye çevrildi. Survivor'ın finali Haziran ayı sonunda veya Temmuz ayının ilk haftasında olması bekleniyor.

Survivor'da toplam yarışmacı sayısı 6'ya düşerken eleme sistemi de merak konusu oldu. Geçtiğimiz yıl yarışmanın finali 13-14 Temmuz tarihlerinde yapılmıştı. Her hafta bir yarışmacının elenmesinden dolayı, 4 hafta sonra yarışmanın bitmesi tahmin ediliyordu. Ancak Survivor'ın 2 yada 2,5 hafta sonra biteceği iddia edilmeye başladı.

SURVİVOR'DA HANGİ YARIŞMACILAR KALDI? 

 
KIRMIZI TAKIM
 
BERKAY - İSMAİL - ALEYNA

 
MAVİ TAKIM
 
DORA - POYRAZ - AYŞE

dini sohbetler dini sohbet islami sohbetler islami sohbetler defacer hacker blog islami radyo oyuncu forumu türk takipci satın al