Sosyal Medya

Survivor 3. Eleme Adayı Kim Oldu? 21 Haziran Pazartesi

Survivor 3. Eleme Adayı Kim Oldu? 21 Haziran Pazartesi.... Survivor 2021, yeni bölümüyle ekranlara geliyor. Mavi ve kırmızı takım yarışmacıları, haftanın 3. dokunulmazlık oyunu için birbirleriyle kıyasıya mücadele ediyor. Peki, Survivor'da bu akşam eleme adayı kim oldu? Survivor'da dokunulmazlığı kim kazandı?


 
Survivor 2021 ünlüler gönüllüler tüm heyecanıyla devam ediyor. Büyük finale sayılı günler kala yarışmacılar, bu akşam haftanın üçüncü dokunulmazlık mücadelesi için kıyasıya yarışıyor. Peki, Survivor'da haftanın üçüncü dokunulmazlığını kim kazandı? 21 Haziran 2021 tarihli Survivor'da eleme adayı kim oldu?
 
İşte, merak edilen o detaylar..

 
SURVİVOR DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI?
 
Survivor'da dokunulmazlık oyunu finalinde Ayşe ve Poyraz yarıştı. Kıran kıran geçen mücadeleyi Ayşe 5-3 kazanarak sembolün ve aynı zamanda dokunulmazlığın sahibi oldu.

 
SURVİVOR ÜÇÜNCÜ ELEME ADAYI KİM OLDU?
 
Bu akşam dokunulmazlığı kazanan Ayşe, elenmesi yönünde kırmızı takımdan Berkay dedi.

 
Survivor'da dün akşam oynanan ikinci dokunulmazlık mücadelesini kazanan İsmail, eleme adayı olarak Poyraz'ın adını söylemişti.
 
Survivor'daki ilk dokunulmazlığı kazanan yarışmacı kırmızı takımdan Aleyna olmuştu. Aleyna, eleme adayı olarak mavi takımdan Ayşe'nin ismini vermişti.

 
Böylelikle eleme Ayşe, Poyraz ve Berkay arasında olacak. Survivor'da eleme heyecanı salı akşamı gerçekleşecek.

dini sohbetler dini sohbet islami sohbetler islami sohbetler defacer hacker blog islami radyo oyuncu forumu türk takipci satın al